ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Harry-Meghan: «Δεν θα μείνουν για πολύ καιρό μαζί»

Στην εφημερίδα “Page Six” μίλησε για άλλη μια φορά η Lady Colin Campbell και δεν ήταν καθόλου διακριτική.

newsroom must

Δυσοίονο το μέλλον του πιο πολυσυζητημένου «πρώην» βασιλικού ζευγαριού, πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, με βάση τα όσα είπε ένα άτομο που ξέρει την βασιλική οικογένεια απέξω και ανακατωτά.

Στην εφημερίδα “Page Six” μίλησε για άλλη μια φορά η Lady Colin Campbell και δεν ήταν καθόλου διακριτική.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι «Εκείνη και ο Harry δεν θα αντέξουν. Από τη μέρα που έγινε η βασιλική δούκισσα του Sussex, ξεπέρασε τη σκέψη όλων. Αποσυνδέθηκε από την πραγματικότητα και το έχασε. Μουτρώνει όποτε ακούσει το όνομά μου, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί νομικά δεν κάνω λάθη. Τίποτα από ότι έχω αναφέρει για την οικογένειά της, για το πώς τον γνώρισε δεν ήταν λάθος, είμαι καλυμμένη νομικά. Μετά τη συνέντευξη με την Oprah το όνομα της Meghan έφτασε σε όλη την Κοινοπολιτεία, ακόμα και στα νησιά. Αυτή η γυναίκα είπε πολλά ψέματα, δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ήξερε πως έκανε δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Κι ο Harry την ακολούθησε, δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί ήξερε πως λέει ψέματα. Ακόμα και το ότι είπαν πως παντρεύτηκαν τρεις μέρες πριν τον γάμο. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σενάριο και στην αλήθεια, εκείνος ήξερε τη διαφορά μιας αληθινής τελετής και ο αρχιεπίσκοπος το Canterbury».

Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί, συνέχισε κάνοντας μια «κακή» πρόβλεψη για το ζευγάρι λέγοντας, «Όσο κι αν διαφωνεί το Στέμμα με τις αποφάσεις των Meghan και Harry ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Θα περιμένουν μέχρι να παγώσει η κατάσταση. Προς το παρόν θα δείξουν ευγένεια και πολιτισμό. Εκείνη τον πήγε στην Αμερική, σε μια καινούργια κατοικία και έχουν δύο παιδιά, τον έχει. Θα είναι δύσκολο να ξεφύγει, παγιδεύτηκε. Κι αν ποτέ επιστρέψει στο Λονδίνο, θα του φερθούν ευγενικά, με σεβασμό, το Στέμμα όμως, ο οργανισμός, θα του φερθεί σαν παλιά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση