ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Happy NYFW: Κάπως έτσι ξεκινάει ο πιο ενδιαφέρων μήνας της μόδας

Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και επισήμως ο πιο ενδιαφέρων μήνας της μόδας, με την Νέα Υόρκη να είναι ο πρώτος σταθμός. Oι σχεδιαστές θα μας παρουσιάσουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει για εμάς.

Το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου, την αρχή έκανε ο Tom Ford με ένα καταπληκτικό show που έκλεψε τις εντυπώσεις με το dark glam που είδαμε στην συλλογή του. (μπορείς να δεις εδώ όλη την συλλογή )Στο front row η Anna Wintour και η Rita Wilson παρακολούθησαν όλα τα shows Τα shows θα συνεχίσουν μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όπου την σκυτάλη θα πάρει το Λονδίνο.

Ενώ είχαμε κάποιες ηχηρές απουσίες την προηγούμενη σεζόν όπως φαίνεται τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα φέτος. Η Victoria Beckham αποχώρησε για να δείξει στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια πορείας της ενώ ο οίκος Proenza Schouler επιστρέφει στην εβδομάδα μόδας μετά από την απόφαση να δείχνει στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι,

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τα shows της Escada, Ralph Lauren, Mansur Gavriel, Tibi, The Row, Carolina Herrera αλλά και άλλα νέα και cool brands.Εμείς ανυπομονούμε να δούμε από πού εμπνεύστηκαν οι σχεδιαστές φέτος, αλλά και την μόδα που θα γραφτεί στους δρόμους με τα αγαπημένα fashion girls να ξεχωρίζουν με τις street style εμφανίσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS