ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H viral κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο

Μπορεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον Πρόεδρο της Αμερικής να έγινε πριν από λίγες μέρες, ωστόσο μια

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκους Μητσοτάκης καταφέρνει σε κάθε τους εμφάνιση να πρωτοτυπεί και μερικές φορές να... γίνεται viral. Γιατί το λέμε αυτό; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

Όπως γνωρίζετε πριν από λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός τους Μαρέβα, βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο και όπως ήταν αναμενόμενο η εν λόγω συνάντηση, συζητήθηκε πολύ.

Λίγες μέρες μετά από αυτήν και ενώ όλοι περιμέναμε πως θα ξεχαστεί, κυκλοφόρησε ένα viral στιγμιότυπο, που -ναι- δεν μπορέσαμε να μην το σχολιάσουμε. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο καιρός ήταν αρκετά βροχερός και η  φρουρά του Λευκού Οίκου βρισκόταν εκεί με ομπρέλες ώστε να βοηθήσει τους προσκεκλημένους του Προέδρου. Βγαίνοντας λοιπόν από τον Λευκό Οίκο, ο Κυριάκος χαμογελώντας άπλωσε το χέρι του προς τον φρουρό για να πάρει την ομπρέλα και καθώς έκανε την κίνηση αστραπιαία κατάλαβε το λάθος του με αποτέλεσμα να τραβήξει αμέσως το χέρου του και να κοιτάξει γελώντας προς την αντίθετη πλευρά, παρατηρώντας αν πρόσεξε κάποιος την κίνησή του. Oops... η κίνηση έγινε viral.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X