ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Στάλω Ηλία κατασκευάζει ιατρικές μάσκες για το νοσοκομειακό προσωπικό

Ένα υπέροχο εγχείρημα από την Κύπρια σχεδιάστρια μόδας

Δέσποινα Άσπρου

H Στάλω Ηλία, εκτός από μια από τις πιο γνωστές Κύπριες σχεδιάστριες μόδας που με τις δημιουργίες της καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει, με το νέο της εγχείρημα μας απέδειξε πως πάνω από όλα είναι Άνθρωπος. Η ίδια μαζί με την μητέρα της Δέσπω Γεωργίου, αντιλαμβανόμενες τις ανάγκες που προκύπτουν εν μέσω κορωνοϊού, πήραν την απόφαση να φτιάξουν ιατρικές μάσκες.

«Δεν παραπονιέμαι για τον αυτοπεριορισμό. Επιλέγω να είμαι αισιόδοξη και να βλέπω την θετική πλευρά της ζωής. Η καραντίνα κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά στην οικογένειά μας και να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα, που πριν λόγω χρόνου, δεν μπορούσαμε», μας λέει η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.  

Όσο αφορά τώρα την δημιουργία ιατρικών μασκών, η Στάλω μας αποκάλυψε πως η αρχή έγινε όταν η μητέρα της, Δέσπω Γεωργίου, αποφάσισε να φτιάξει μερικές υφασμάτινες μάσκες για την οικογένεια. Έπειτα, όπως η ίδια μας είπε, μητέρα και κόρη, πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μερικές ακόμη ιατρικές μάσκες που θα δίνονταν σε ανήμπορες οικογένειες και συνανθρώπους μας που τις είχαν ανάγκη.  

Λίγο αργότερα, οι δύο γυναίκες δέχτηκαν την πρόταση να φτιάξουν μάσκες για το τμήμα εντατικής του νοσοκομείου Πάφου και φυσικά, όχι μόνο δεν αρνήθηκαν, αλλά έβαλαν όλη τους την δύναμη για να υλοποιήσουν στον μέγιστο δυνατόν βαθμό το έργο αυτό. 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, πρόκειται για μια υπέροχη προσπάθεια που αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stalo Elia (@destalo) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X