ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η royal καταγωγή της Lady Kinvara Balfour

H Lady Kinvara Balfour έρχεται στο 3ο Digital Agenda Cyprus Summit, που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου

newsroom must

To όνομα της Lady Kinvara Balfour σε όσους ασχολούνται με τον κόσμο της μόδας και των digital media, δεν είναι άγνωστο. Έχοντας κερδίσει το «Lloyd's Fashion Challenge», διαγωνισμό στον σχεδιασμό μόδας, σε ηλικία 16 ετών, η Balfour ξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας για τη Westwood και τον Tomasz Starzewski. Ακολούθως συνεργάστηκε με τα περιοδικά Condé Nast και Telegraph Magazine, όπου κατείχε τη θέση της Style Editor. Το 2004, η Kinvara επιλέγηκε για τη θέση της εκδότριας για τη πόλη του Λονδίνου, στο DailyCandy.com. Λόγω της δουλειάς της η αμερικανική εταιρεία έλαβε μαζική αναγνώριση, έως την εξαγορά της από τον κολοσσό Comcast. Και αυτά δεν είναι τα μόνα της επιτεύγματα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το έργο της και όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα εδώ.

Με αφορμή το ό,τι αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η Lady Kinvara Balfou στο 3ο Digital Agenda Cyprus Summit, που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά  , για μια παρουσίαση με θέμα το πώς η πανδημία επηρέασε τον χώρο της μόδας, πολλοί αναρωτιούνται πώς προκύπτει το όνομά της και γιατί έχει τον τίτλο Lady. Αν και ίσως πρόκειται για ρητορικό ερώτημα, αξίζει να το πούμε πως πίσω από τον τίτλο της, κρύβεται η συγγένειά της με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Lady Kinvara Balfour είναι κόρη του πέμπτου κόμη του Balfour, Roderick Balfour και της κοντέσσας του Balfour, Tessa Balfour. Η μητέρα της  Lady Kinvara Balfour, Tessa, είναι η μεγαλύτερη κόρη του 17ου δούκα του Norfolk, Miles Fitzalan-Howard. Για να καταλάβουμε την σημμασία της καταγωγής της Lady Kinvara Balfour, αξίζει να πούμε πως ο τίτλος του παππού της, δηλαδή Duke of Norfolk είναι από τους παλαιότερους και σημαντικότερους αριστοκρατικούς τίτλους στην Βρετανία μετά την βασιλική οικογένεια. H ιστορική έδρα της οικογένειας μάλιστα είναι το κάστρο Arundel στο Δυτικό Sussex και ο πύργος Carlton στο Yorkshire.

Σε αντίθεση όμως με άλλους royals, η Lady Kinvara Balfour δεν μένει σε κάποιο κάστρο, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα του generationt.asia σε ένα διαμέρισμα στο Δυτικό Λονδίνο. Πέρα από αυτό, αντίθετα με τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους που όπως φαίνεται επιθυμούν να ζήσουν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και τα tabloids, η Lady Kinvara Balfour ζει μέσα σε αυτά και αν κρίνουμε από την δουλειά της, το απολαμβάνει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kinvara Balfour (@kinvarabalfour) on

Να θυμίσουμε πως το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια ταχέως εναλλασσόμενη πραγματικότητα. έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια ταχέως εναλλασσόμενη πραγματικότητα. 

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University. 

1. Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προεγγραφείτε (pre–register) στο digitalagendacy.com/pre-register
2. Σαράντα οκτώ ώρες πριν το συνέδριο θα σταλεί ένα link, μέσω του οποίου θα μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του event. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την ένδειξη "Δωρεάν Εισιτήριο" και να κάνετε check out.
3. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε (sign up) μέσω απλής εγγραφής (όνομα, επίθετο, email και password) ή μέσω Facebook, LinkedIn, Google.
4. Μόλις ολοκληρώσετε το sign up, θα μπείτε στον χώρο του συνεδρίου για να το παρακολουθήσετε μόλις ξεκινήσει.
5. Μια ώρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας σταλεί υπενθύμιση για να το παρακολουθήσετε.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου, της Deloitte και της Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitalagendacy.com 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση