ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

H Global Fashion Advisor Lady Kinvara Balfour στο Digital Agenda Cyprus Summit

H Λαίδη Kinvara Balfour έρχεται στο 3ο Digital Agenda Cyprus Summit, που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου,

newsroom must

Έχοντας κερδίσει το «Lloyd's Fashion Challenge», διαγωνισμό στον σχεδιασμό μόδας, σε ηλικία 16 ετών, η Balfour ξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας για τη Westwood και τον Tomasz Starzewski. Ακολούθως συνεργάστηκε με τα περιοδικά Condé Nast και Telegraph Magazine, όπου κατείχε τη θέση της Style Editor. Το 2004, η Kinvara επιλέγηκε για τη θέση της εκδότριας για τη πόλη του Λονδίνου, στο DailyCandy.com. Λόγω της δουλειάς της η αμερικανική εταιρεία έλαβε μαζική αναγνώριση, έως την εξαγορά της από τον κολοσσό Comcast.

Από το 2014, η Kinvara Balfour παρουσιάζει το «Fashion in Conversation» για την εταιρεία τεχνολογίας Apple Inc. Πρόκειται για μια σειρά συνεντεύξεων στα καταστήματα της Apple, με άτομα παγκόσμιου κύρους. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε κοινό άνω των 900 εκατομμυρίων ατόμων στο iTunes.

Ταυτόχρονα το 2014, ήταν μια από τις λίγες γυναίκες που προσκλήθηκαν ως ομιλήτριες στη Διάσκεψη Κορυφής για την Επιχειρηματικότητα που διοργάνωσε ο Προέδρος Ομπάμα. Είναι ακόμη δημιουργός των «THE VISIONARIES», μιας σειράς μίνι ταινιών που γυρίστηκαν αποκλειστικά σε συσκευές iPhone. Τόσο το γύρισμα όσο και η σκηνοθεσία τους έγινε από την ίδια.

Επιπλέον, ήταν πρόσφατα Εκτελεστική Παραγωγός της ταινίας ντοκιμαντέρ «McQueen», η οποία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Βρετανό σχεδιαστή Alexander McQueen. Η ταινία προτάθηκε για δύο βραβεία BAFTA.

H Λαίδη Kinvara Balfour έρχεται στο 3ο Digital Agenda Cyprus Summit, που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου, για μια παρουσίαση με θέμα το πώς η πανδημία επηρέασε τον χώρο της μόδας. 

Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020 έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια ταχέως εναλλασσόμενη πραγματικότητα. 

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University. 

1. Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προεγγραφείτε (pre–register) στο digitalagendacy.com/pre-register
2. Σαράντα οκτώ ώρες πριν το συνέδριο θα σταλεί ένα link, μέσω του οποίου θα μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του event. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την ένδειξη "Δωρεάν Εισιτήριο" και να κάνετε check out.
3. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε (sign up) μέσω απλής εγγραφής (όνομα, επίθετο, email και password) ή μέσω Facebook, LinkedIn, Google.
4. Μόλις ολοκληρώσετε το sign up, θα μπείτε στον χώρο του συνεδρίου για να το παρακολουθήσετε μόλις ξεκινήσει.
5. Μια ώρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας σταλεί υπενθύμιση για να το παρακολουθήσετε.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου, της Deloitte και της Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitalagendacy.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση