ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H πρώτη ανάρτηση της Φιλίππας Καρσερά μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του συζύγου της

Με ένα βίντεο 25 περίπου λεπτών, που αναρτήθηκε στο YouTube, o τέως Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξήγγειλε την Πέμπτη 12/5 το πρωί την υποψήφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Με κεντρικό πολιτικό σλόγκαν το «Δύναμη που μας ενώνει» κι ένα σκηνικό χαμηλού φωτισμού με φόντο πολίτες όλων των ηλικιών (και παράλληλη μετάδοση της ομιλίας του στη νοηματική) ο κ. Χριστοδουλίδης σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, προχώρησε στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο διάρκειας 24 λεπτών και 58 δευτερολέπτων, με αρκετά σκηνοθετικά nuances όπως τα επαναλαμβανόμενα κοντινά πλάνα σε έγκυο γυναίκα, τοποθέτηση πολιτών με εκπροσώπους από όλα τα φύλα και ηλικίες (γυναίκες, νέους, ηλικιωμένους). Nα σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως ούτε ενδιαφέρεται, ούτε θέλει, ούτε πρόκειται να ιδρύσει κόμμα.

Λίγα λεπτά μετά την εξαγγελία της  υποψήφιότητά του συζύγου της για τις προεδρικές εκλογές του 2023, η Φιλίππα Καρσερά έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Πιο συγεκριμένα, δημοσίευσε, απόσπασμα από το βίντεο με το οποίο ο τέως Υπουργός Εξωτερικών εξήγγειλε την υποψηφιότητά του και σημείωσε: "Δήναμη που μάς ενώνει".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS