ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Μέγκι από το GNTM απαντά στα hate comments

Mετά την αποχώρησή της από το GNTM και την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ''Στην φωλιά των Κου κου'',  η ''κακιά'' του ριάλιτι μοντέλων επέστρεψε στην εκπομπή για να απαντήσει στα hate comments που δέχθηκε στο twitter.

H Mέγκι ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που ακούστηκαν όλο αυτό τον καιρό, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά τις συμπαίκτριές της, ενώ δήλωσε και ποια κοπέλα θα ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Αναφορικά με τη στάση που κράτησαν οι συμπαίκτριες της κατά την αποχώρηση της από το GNTM, η ίδια λέει: «Δεν ήθελαν και δεν ήρθαν να με χαιρετίσουν. Είδατε κάποια να έρθει να με χαιρετίσει; Όλα αυτά τα κορίτσια έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό. Στην αποχώρηση μου βλέπετε επιτέλους ότι αυτές δεν με συμπαθούν. Η αντιπάθεια είναι αμοιβαία πλέον.»

Ενώ σχετικά με τις κολλητές της δηλώνει: «Ένιωθα πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι τη Μικαέλα. Η Εύη είναι πιο ανταγωνιστική, έχει άλλο χαρακτήρα και θέλει χρόνο να ανοιχτεί.»

Σχετικά με την κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου, η Μέγκι αποκάλυψε τι προηγήθηκε στο παρελθόν πριν συναντηθούν μέσα στο σπίτι του GNTM: « Έχουμε προηγούμενα με την Αμανατίδου από την πόλη μας που μένουμε μαζί και γνωριζόμαστε στις επιδείξεις. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ την είχα βοηθήσει με πάρα πολλές δουλειές και επίσης την είχα βοηθήσει να ωριμάσει λίγο στο χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό προς εμένα. Περίμενα σε κάτι προσωπικό που είχα πάθει μετά από χρόνια να σταθεί δίπλα μου, όπως εγώ στάθηκα δίπλα της τότε, αλλά αυτή δεν το έκανε, μάλλον δεν το ένιωσε», αποκαλύπτει πρώτη φορά η Μέγκι Ndrio σχετικά με τη γνωριμία που είχε εκτός σπιτιού με την Άννα Αμανατίδου και συνεχίζει: «Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι διπρόσωπη. Πάντα πίστευα ότι τα πράγματα άνω κάτω στο σπίτι τα έκανε η Άννα Αμανατίδου».

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μέγκι  |  GNTM  |  hate comments  |  twitter

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση