ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Meghan «κατάφερε» και πάλι να χαρακτηριστεί ως ψεύτικη

Το δημόσιο μήνυμα της Jennifer Garner στη Meghan Markle

Δέσποινα Άσπρου

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Archie, η Meghan Markle πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει ένα βίντεο που τον κρατάει αγκάλια και του διαβάζει ένα παραμύθι στον λογαριασμό του Save the Children στο Instagram αφού ο λογαριασμός των Sussexes έχει μπει σε sleep mode. Αυτό φυσικά το γνωρίζετε. Αυτό μάλλον που αγνοείτε είναι το ότι η δούκισσα με το εν λόγω βίντεο «κατάφερε» και πάλι να χαρακτηριστεί ως ψεύτικη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Παρατηρώντας το βίντεο, αρκετοί επικριτές της στα social media δήλωσαν πως δεν ήταν αληθινή με την συγγραφέα Emily Giffin να τονίζει πως η Meghan ήταν πλαστή στο βίντεο. Συγκεκριμένα, η συγγραφέας του "Something Borrowed" έγραψε ότι η δούκισσα εμφανίστηκε "ψεύτικη" και "Φαινόταν τόσο μη-μητρική", ενώ η ίδια σε ένα άλλο κείμενο, έγραψε: "Ήταν άβολο. Είναι τόσο ψεύτικο." Η Giffin φρόντισε επίσης να προσθέσει: "Επίσης, θέλεις απόρρητο για το παιδί σου, γι 'αυτό βγάζεις ένα βίντεο (από τον εξουσιοδοτημένο βιογράφο σου), στο οποίο δεν φοράει παντελόνι;". Αν και ο λογαριασμός της σήμερα έχει γίνει ιδιωτικός, τα εν λόγω posts κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως ήταν αναμενόμενο -και λογικό- η συγγραφέας κατηγορήθηκε για ρατσισμό και γρήγορα έσπευσε να απολογηθεί δημόσια λέγοντας ότι "λυπάται πραγματικά για τον αρνητικό αντίκτυπο" που προκάλεσαν οι δημοσιεύσεις της. Φυσικά, δεν συμφώνησαν όλοι με την κριτική της αφού οι περισσότεροι βρήκαν την Meghan αξιολάτρευτη. Ανάμεσα στις επώνυμες φαν της ήταν και η Jennifer Garner η οποία έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τη Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry μετά την κριτική που δέχτηκε το ζευγάρι για την κοινή χρήση βίντεο του γιου τους Archie για τα γενέθλιά του.

Η ίδια έγραψε: "Αγαπητοί Meghan και Harry, σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τον πανέμορφο γιο σας με τον κόσμο και μας επιτρέψατε να ενώθουμε μαζί σας για να γιορτάσουμε τα πρώτα του γενέθλια. Είμαστε ευγνώμονες που επιλέξατε το @savewithstories για να σηματοδοτήσετε αυτήν την ξεχωριστή μέρα και κάνοντας αυτό - έχετε αυξήσει την προβολή της δουλειάς του @savethechildren στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και έχετε συμβάλλει στο να τροφοδοτήσετε και να εκπαιδεύσετε τα παιδιά που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη. Πάνω από οτιδήποτε άλλο - βλέποντάς σας να μιλάτε με αγάπη μέσα από τις εικόνες, ενώ ο έξυπνος Archie γυρίζει τις σελίδες - μας χαροποιεί όλους και μας υπενθυμίζει ότι αυτό που μοιάζει σαν πάπια μπορεί να αποδειχθεί κουνέλι. Σας ευχαριστούμε για αυτή την χαρούμενη οπτική. Τα καλύτερα, Jenn".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Harry  |  Archie  |  Sussex  |  κριτική

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση