ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο must Σεπτεμβρίου

Ένα τηλεοπτικό τέλος που δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μία νέα αρχή σε παλιά γνώριμα μέρη. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αφήνει πίσω της ό,τι την πλήγωσε και γεμάτη αισιοδοξία και ενθουσιασμό εισβάλλει στις οθόνες μας από άλλη τηλεοπτική στέγη, δηλώνοντας ότι, πλέον, είναι «Όλα Καλά».

Healthy is the way to go
Η υγιεινή διατροφή δεν είναι η τάση της σεζόν. Αντίθετα, είναι μια απαραίτητη προσαρμογή για να απαλλάξουμε τον οργανισμό μας από τις τοξίνες που καταναλώσαμε το καλοκαίρι. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί χώροι που σερβίρουν πεντανόστιμα πιάτα.

Καλημέρα, Deejay
Τι συμβαίνει όταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της Κύπρου περνά πίσω από το μικρόφωνο του Deejay 93.5; O Μιχάλης Χρίστου πλέον μας καλημερίζει στο «Breakfast Show», and it feels good.

Jenny from the block
Σχεδόν 20 χρόνια καριέρας στο τραγούδι, αμέτρητες επιτυχίες, ηθοποιός, παραγωγός, icon και η λίστα συνεχίζεται. H J.Lo είναι μία από τις δημοφιλέστερες φιγούρες της μουσικής βιομηχανίας και φέτος βραβεύεται για τη συνολική της πορεία. Τι περιλαμβάνει αυτή η πορεία, τελικά;

Je taime, Jacquemus
Γεννημένος το 1990 και με καταγωγή από τη Γαλλία, ο Simon Porte Jacquemus έχει καταφέρει με τον δικό του μίνιμαλ τρόπο να κάνει breakout στον χώρο της μόδας.

Οι απόγονοι των Romanoff 
Μία παράξενη σειρά, βασισμένη στην αυτοκρατορική οικογένεια των Romanoff (ή Romanov), έρχεται στο Amazon. Η ιστορία πίσω από την οικογένεια της Ρωσίας, όμως, κεντρίζει το ενδιαφέρον εξίσου.

Πολιτισμική Αναβάθμιση
Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο μπήκε σε τροχιά υλοποίησης και η Λευκωσία αναμένεται να πάει ένα βήμα παραπέρα. Τι μπορούμε να περιμένουμε από νέο κέντρο πολιτισμού; 

Not your everyday girl
Όταν τη δεις κάπου έξω, σου ελκύει το ενδιαφέρον σε σημείο που θέλεις να τη γνωρίσεις. Ο λόγος; Το στυλ της είναι τόσο δικό της, που δύσκολα μπορεί κανείς να το αντιγράψει. Η μακιγιέζ Άντρια Αναστασιάδου είναι πάντα έτοιμη να δημιουργήσει.

+

New forms
Νέα σεζόν, νέα trends, νέα διάθεση. Χακί, φούξια, κόκκινο, παγιέτες, καρό, athleisure, κοστούμι, ζεστά μοτίβα… Επιλέξαμε τα κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018-’19 και τα συνδυάσαμε με ένα μοναδικό τρόπο, παίζοντας με το layering.

Wild fashion
H μόδα αυτή τη φορά μάς δείχνει την άγρια πλευρά της και ξυπνάει όλα τα ζωώδη ένστικτά μας. Μας θέλει σέξι, με δυναμισμό και θηλυκότητα γι’ αυτό και ποντάρουμε στην τάση που τα προδιαθέτει, το animal print.

Φθινοπωρινός αέρας
Υποδεχόμαστε τις νέες αφίξεις, τις hot τάσεις και όλα αυτά που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε αυτή τη σεζόν.

Μοντέρνα τέχνη
Ο Nicolas Ghesquiere ξεχωρίζει με τη resort συλλογή του για τον οίκο Louis Vuitton, αυτή τη φορά βασισμένος στη μοντέρνα τέχνη την οποία αποτυπώνει στα κομμάτια του, αλλά και σ’ ένα διαφορετικό ταξίδι στον χρόνο.

+

Back to school
Μάθετε πώς θα κάνετε το πρόσωπό σας να λάμψει εσωτερικά και εξωτερικά, ποια τάση επανέφερε η Rihanna στην πρόσφατη φωτογράφησή της και ποιος είναι ο νέος ρόλος των βραβευμένων ηθοποιών Lupita Nyong’O και Saoirse Ronan. 

Down to earth
Ο μήνας αυτός θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε ισορροπία στο μακιγιάζ μας, αν όμως πρώτα φροντίσουμε την επιδερμίδα μας από τα βαθύτερα στρώματα για να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά μας.

Make-up your mind
Εντυπωσιακές όσο ποτέ, οι τάσεις της νέας σεζόν δημιουργήθηκαν στα πιο διάσημα catwalks των οίκων. Χρώμα, μυστήριο, θηλυκότητα… ό,τι δηλαδή αναμέναμε. 

+

Τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπα της Κύπρου και του κόσμου, όλα τα hotspots της Κύπρου και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τη νέα σεζόν, στο must που κυκλοφορεί, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. 

Μαζί με το must Σεπτεμβρίου δώρο ένα Body Butter 75ml για απόλυτη ενυδάτωση από τη φυσική σειρά καλλυντικών B-Earth.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS