ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

H Kamala Harris φόρεσε timbs και προκάλεσε χαμό

«Δίνει κάπως ένα νέο νόημα στο περπατάω στο κόκκινο χαλί...»

H Kamala Harris βρίσκεται και η επιλογή της σε παπούτσια είναι το νέο θέμα που ασχολείται το Twitter τις τελευταίες ώρες.

Η υποψήφια αντιπρόεδρος στο πλευρό του Joe Biden μόλις φόρεσε ένα ζευγάρι από τα πιο εμβληματικά παπούτσια για την Gen X εποχή τα κλασικά μποτάκια Timberland και έκανες τους πάντες να χάσουν το μυαλό τους.

Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο για την συνάντησή της με τον Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Gavin Newsom το βίντεο την δείχνει απόλυτα casual ντυμένη με ένα τζιν παντελόνι, λευκό τοπ και τα Timberland παπούτσια για τα οποία έγινε και ο χαμός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Kamala να φοράει τέτοιου είδους παπούτσια και όχι τακούνια αφού προηγουμένως είχε επιλέξει να φορέσει τα κλασικά μαύρα Converse Chuck Taylor All-Stars.

Τα σχόλια έχουν μια ποικιλία θα μπορούσαμε να πούμε αφού υπάρχουν κάποιοι που απλά αδιαφορούν, άλλοι που αναρωτιούνται αν προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα στην μαύρη κουλτούρα και άλλοι που λάτρεψαν την εμφάνισή της.

Πάντως η αδελφή της, Maya Harris, δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Δίνει κάπως ένα νέο νόημα στο "περπατάω στο κόκκινο χαλί", όχι;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση