ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Dakota Johnson και το viral βίντεο με το τραυματισμένο δάχτυλο του Johnny Depp

Ενεπλάκη και η ηθοποιός στην όλη υπόθεση Depp-Heard

Η Dakota Johnson ενεπλάκη στην υπόθεση Depp-Heard αν και η ίδια δεν θέλει καμία ανάμειξη. 

Η όλη δικαστική υπόθεση μεταξύ των ηθοποιών μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις έξι εβδομάδες που διήρκησε και συνεχίζει να «τραβάει» τα βλέμματα καθώς έχει ήδη εξελιχθεί σε υπόθεση σήριαλ. 

Ωστόσο, ένα βίντεο της Dakota Johnson με τον Johnny Depp στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2015 για την προώθηση της ταινίας «Black Mass» έφτασε στο μάτι της δημοσιότητας και έγινε viral με αποτέλεσμα να μπλέξει και το όνομα της ηθοποιού στην υπόθεση.

Στην εκδήλωση αυτή φαίνεται ο Johnny Depp να δείχνει στην ηθοποιό το τραυματισμένο του δάχτυλο για το οποίο είχε αναφερθεί στις δικαστικές αίθουσες και είχε δηλώσει πως προκλήθηκε από την πρώην σύζυγό του, Amber Heard όταν εκείνη του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχαν στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015, μια κατηγορία που η ηθοποιός Amber Heard αρνήθηκε. Για το συγκεκριμένο συμβάν η ίδια είχε αναφέρει πως εκείνο το βράδυ της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι και ότι η ίδια είδε το δάχτυλό του να αιμορραγεί. 

Το εν λόγω βίντεο είναι από το 2015 έχει τίτλο «Η στιγμή που η Dakota Johnson κατάλαβε πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη απέναντι στον Johnny Depp όνι Ντεπ». 

Η Dakota Johnson δήλωσε σε συνέντευξη στο «Vanity Fair» πως εκείνη δεν θυμάται τη στιγμή που δείχνει το βίντεο και ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην υπόθεση. 

«Για όνομα του Θεού, γιατί; Γιατί εμπλέκομαι σε αυτό;". Δεν το θυμάμαι καθόλου , αλλά σας παρακαλώ, βγάλτε με έξω από όλο αυτό. Μην το αφήσετε να πάει παραπέρα», δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X