ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Cynthia Nixon εξηγεί τι σημαίνει να είσαι κυρία

«Be A Lady, They said» το βίντεο που έγινε viral

Τι σημαίνει να είσαι κυρία; Όλα όσα επιβλητικά μας επιβάλει η κοινωνία παρουσιάζει η Cynthia Nixon σε ένα βίντεο 3 λεπτών περίπου που βλέποντάς το σε πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι.

Πόσα πρέπει και πόσα δεν πρέπει ακούμε καθημερινά από τους γύρω μας; Αυτά είναι που παρουσιάζει η ηθοποιός η οποία πλέον ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα στο πλευρό του Bernie Sanders.

Το βίντεο αποτελεί ένα project του girls.girls.girls magazine. Το βίντεο έχει τίτλο «Be A Lady, They said» - να είσαι κυρία είπαν-

Στον μονόλογό της η Nixon λέει « Να είσαι κυρία είπαν. Η φούστα σου είναι πολύ κοντή. Η φούστα σου είναι πολύ χαμηλή, Το παντελόνι σου είναι πολύ στενό. Μην δείχνεις τόσο δέρμα. Μην δείχνεις τα μπούτια σου. Μην δείχνεις το στήθος σου. Μην δείχνεις το εσώρουχό σου. Καλύψου, άφησε και κάτι στην φαντασία. Μην είσαι προκλητική. Οι άντρες δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους. Οι άντρες έχουν ανάγκες. Χαλάρωσε. Δείξε λίγο δέρμα. Να είσαι sexy. Να είσαι καυτή. Τα ήθελες. Είσαι πολύ καλοντυμένη. Μην τα φοράς αυτά. Φαίνεται ότι παραμέλησες τον εαυτό σου.»

«Να είσαι κυρία είπαν. Μην είσαι χοντρή. Μην είσαι αδύνατη. Σταμάτα να τρως τόσο πολύ. Μην τρως υδατάνθρακες... Κάνε αποτρίχωση. Κάνε botox. Να δείχνεις φυσική.»

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά που αναφέρει. Στο βίντεο εντωμεταξύ παρουσιάζεται και ο παραγωγός του Hollywood ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμό, Weinstein, όπως και η κύπρια η οποία είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό της unibrow, Sophia Hadjipanteli

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X