ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H ανάρτηση της Αννίτας Δημητρίου με τη νέα πρόεδρο

newsroom must

Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τίμησε μια μια ειδική τελετή στο Στρασβούργο τη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου του David Sassoli, κατά την έναρξη της πρώτης ολομέλειας του 2022. Η τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε από την νέα πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, ξεκίνησε με την προβολή ενός μικρού βίντεο για τον εκλιπόντα πρόεδρο και μεταξύ άλλων, είδαμε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και πρώην ευρωβουλευτή Enrico Letta να εκφωνεί επικήδειο λόγο, ενώ "το παρών" της στο event έδωσε και η βιολοντσελίστα Anne Gastinel η οποία συνόδευσε μουσικά την τελετή.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν προέδροι από τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών μελών της ΕΕ όπως η Eliane Tillieux, ο Jüri Ratas, η Viktorija Čmilytė-Nielsen και η Αννίτα Δημητρίου.

Η Αννίτα Δημητρίου, μάλιστα, λίγο μετά από την τελετή και με αφορμή τα νέα καθήκοντα της Roberta Metsola, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: "Στρασβούργο, 18 Ιανουαρίου: Νέα Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μετσόλα.

Μια πολύ άξια πολιτικός και φίλη της Κύπρου στο τιμόνι της Ευρώπης. Στην ομιλία της αμέσως μετά την εκλογή της έκανε πολύ σημαντική αναφορά στην #Κύπρο, τονίζοντας ότι δεν θα είμαστε ποτέ ολόκληροι (στην Ευρώπη) ενόσω η Κύπρος παραμένει μοιρασμένη.

Εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή με κοινό στόχο να καταφέρουμε μαζί να ενώσουμε την Ευρώπη! ".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

Για την περίσταση, η πρόεδρος της Βουλής εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο παντελόνι με μπλε μίντι παλτό, ενώ η νέα πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον επιλέγοντας ένα μίντι μπλε φόρεμα μαζί με επίσης μπλε γόβες.

Η επιλογή του μπλε χρώματος για τις δύο κυρίες, δεν είναι καθόλου τυχαία αφού η συγκεκριμένη απόχρωση στην ψυχολογία είναι συνώνυμη με την ηρεμία, τη γλυκύτητα, τη σταθερότητα, την καθαρή σκέψη, τη σοβαρότητα και την καθαρότητα της ψυχής. Παράλληλα, το χρώμα αυτό θεωρείται ιδανικό για χώρους εργασίας και πολύ συχνά φοριέται από άτομα που έχουν ανακτήσει τις δυνάμεις τους και είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση