ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου... στα χέρια επώνυμου Έλληνα

Δέσποινα Άσπρου

Όπως γνωρίζετε, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης παρά το ότι έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, τώρα έχουν καταλήξει στα δικαστήρια.

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους, βρέθηκαν για άλλη μια φορά στις δικαστικές αίθουσες, εξαιτίας της αιματηρής επίθεσης στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό και από εκεί και πέρα, προέκυψαν και άλλα, ποικίλα ζητήματα... ανάμεσά τους, και οι γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλήθηκε ως φίλη και συνεργάτης της Έλενας, στα δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso στην μαρτυρική της κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα καθώς στον υπολογιστή της Έλενας Χριστοπούλου, τον οποίο φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης, υπάρχουν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της! «Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Έλενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, για αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Έλενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό "όπλο", το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα», ανέφερε η μάρτυρας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση