ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Gwen Stefani: ''Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου''

H Gwen Stefani ''κλέβει'' και πάλι τις εντυπώσεις στην ολοκαίνουργια της φωτογράφιση. Η γνωστή τραγουδίστρια δείχνει πιο όμορφη από ποτέ στη φωτογράφισή της για το νέο τεύχος του περιοδικού ''Harper's Bazaar'', ποζάροντας στον φακό του Alexi Lubomirski. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, ανοίγει την καρδιά της και μιλά, εκτός των άλλων, για ''τη χειρότερη μέρα'' της ζωής της. Στις 9 Φεβρουαρίου 2015 έμαθε πως ο, επι 14 χρόνια σύζυγός της, Gavin Rossdale, την απατά με τη νταντά των παιδιών τους. 

''Ήταν η αρχή  μιας κόλασης'' λέει και συνεχίζει σημπληρώνοντας πως τους επόμενους μήνες πέρασε άσχημα προσπαθώντας να μάθει τα πάντα για αυτό το μυστικό που γινόταν μπροστά στα μάτια της χωρίς να το καταλάβει. ''Το μόνο που ήθελα όλη μου τη ζωή ήταν να κάνω παιδιά και να παντρευτώ, να είμαι σαν τους γονείς μου''.

''Ήταν εξωφρενικό γιατί, όχι μόνο διαλύθηκε η οικογένειά μου, αλλά τώρα βλέπω τα παιδιά μου τις μισές μόνο μέρες. Ας πούμε, εγώ σε τι έχω φταίξει;'' λέει ενώ πλέον μπορεί να λέει πως είναι ξανά ευτυχισμένη, στο πλευρό του country τραγουδιστή Blake Shelton ''Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που νιώθω πως κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε μέρα είναι τέχνη. Κάποιες μέρες είναι πολύ κακές, κάποιες είναι πολύ καλές''.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα της φωτογράφιση. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση