ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γράφει ιστορία η πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία της Ολλανδίας

Αυτός είναι ο λόγος.

newsroom must

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία της Ουαλίας, θα γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της χώρας καθώς γίνεται η πρώτη γαλαζοαίματη που αρνείται να πάρει μισθό..

Η νεαρή, μελλοντική βασίλισσα, είναι μόλις 17 ετών και κόρη του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μαξίμα, αποφάσισε κάτι πολύ σημαντικό, ανακοινώνοντας ότι το επίδομα που θα λάμβανε όταν έκλεινε τα 18 της χρόνια, δεν πρόκειται να το δεχτεί.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η ίδια επρόκειτο να λάβει για φέτος ένα ποσό αξίας 110.000 ευρώ, ποσό που θα κάλυπτε τα προσωπικά της έξοδα και δραστηριότητες, με το ποσό να αυξάνεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ το 2022, από την στιγμή που θα αναλάμβανε και τη συμβουλευτική θέση στο Συμβούλιο Επικρατείας της Ολλανδίας.

Όμως, η νεαρή πριγκίπισσα, αποφάσισε ότι όταν κλείσει λοιπόν τα 18, θα απαρνηθεί το εισόδημά της, στέλνοντας το εν λόγω αίτημα στον πρωθυπουργό της χώρας.

Χαρακτηριστικά η ίδια γράφει «Στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνω 18 και σύμφωνα με το νόμο, θα λάβω ένα επίδομα. Το βρίσκω πολύ άβολο από τη στιγμή που δεν κάνω τίποτα σε αντάλλαγμα, ενώ άλλοι μαθητές περνούν πολύ πιο δύσκολα, ειδικά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού».

Φυσικά, πρόκειται για το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας που αρνείται το δικαίωμά του προς το επίδομα που παρέχει το κράτος και σίγουρα το γεγονός αυτό αποτελεί κομμάτι που «αλλάζει» την ιστορία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση