ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γουλιώτη: «Το #MeToo έπρεπε να συμβεί πιο νωρίς»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό εναντίων του.

Η ίδια αποκάλυψε πως υπήρξε η μούσα του κατηγορούμενου, τονίζοντας παράλληλα την άγνοιά της για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Εθνικού Θεάτρου. Χαρακτηριστικά η ίδια είπε «Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του στο θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δυστυχώς είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε ότι είχε μία συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα, που δεν μας αφορά. Αλλά όσα έγιναν γνωστά ότι συμβαίνανε δεν τα γνωρίζαμε, ακόμα κι αν είσαι η μούσα του. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός».

Προσθέτοντας ότι «Περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη και είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει βγει προς τα έξω ένα εγκληματικό του κομμάτι. Ποτέ δε συνδέθηκα με αυτό το κομμάτι του».

Σχολιάζοντας τον καταιγισμό από τις καταγγελίες συναδέλφων της, η ίδια απαντά «Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα. Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση