ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γωγώ Αλεξανδρινού: Το μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της

Τις τελευταίες μέρες το όνομά της ''παίζει'' πολύ αφού ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής που είχε αφήσει πίσω του ο αγαπημένος της συνάδελφος Νικήτας Κυριάκου.

Είναι από τα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης που «γουστάρεις» να τα δεις. Η μαγκιά που βγάζει αλλά και ο επαγγελματισμός της την έχει καθιερώσει στην μικρή μας οθόνη ενώ το νέο της πόστο στο ΣΙΓΜΑ δείχνει να της πάει πολύ. Για πρώτη φορά η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει στις ΤηλεΩρες και εξηγεί τους λόγους που δημοσιοποίησε το πρόβλημα με την υγεία της.

Πρόσφατα έκανες μία άκρως συγκινητική κίνηση να γράψεις για την περιπέτεια με την υγεία σου... Τι μήνυμα ήθελες να περάσεις και πόσο δύσκολο ήταν αυτό όλο που πέρασες...

Η Κύπρος είναι μικρή και το επάγγελμά μου εμπεριέχει το στοιχείο της δημοσιότητας. Έτσι, τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα σε κάποιες περιπτώσεις όχι στις πραγματικές τους διαστάσεις, Ο λόγος που μίλησα δημόσια ήταν διπλός. Από την μια για να ειπωθεί η πλήρης αλήθεια για την πάθησή μου, από την άλλη για να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι ο καρκίνος του θυρεοειδούς είναι πλήρως ιάσιμος. Την ίδια ώρα, ήθελα να δώσω το μήνυμα της σημασίας που έχει η πρόληψη καθώς εμένα μου έγινε πάθημα το μάθημα.

Ολόκληρη η συνέντευξη της στις ΤηλεΩρες που κυκλοφορούν σε όλα τα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS