ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM: Ο «αντιεπαγγελματισμός» και το φαρμάκι της Έλντας μετά την αποχώρησή της

Δέσποινα Άσπρου

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου του GNTM αν και η Έλντα δεν είχε τη χειρότερη φωτογραφία, την είδαμε να αποχωρεί μαζί με την Ειρήνη Ερμίδου. Τι λοιπόν συνέβη και γιατί αποχώρησε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η χθεσινή δοκιμασία ήθελε τα κορίτσια του Greece’s Next top model να «μεταφέρονται» στη δεκαετία του ’80 και στυλιστικά αλλά και κινησιολογικά.

Μόνο που η Έλντα, ανάμεσα στις επτά φιναλίστ, δυσκολεύτηκε πολύ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας καθώς σε μία ομαδική χορογραφία, δεν μπορούσε με τίποτα να συγχρονιστεί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της. Και ξαφνικά σε κάποια φάση η Έλντα παράτησε τη θέση της στη χορογραφία και έφυγε, ξεσπώντας συγχρόνως σε κλάματα, ειδικά μετά την υπόδειξη του χορογράφου ο οποίος της είπε πως δεν ήταν καν μέσα στον ρυθμό. Αποτέλεσμα αυτού; Η Βίκυ Καγιά την κατηγόρησε για «αντιεπαγελματισμό» και στην συνέχεια η κριτής ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Λίγο μετά, η Έλντα δεν δίστασε να δηλώσει την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές του reality.

«Γελάω», ήταν αρχικά η ατάκα της στα σχόλια πως δεν φέρθηκε ως επαγγελματίας και όταν ανακοινώθηκε η διπλή αποχώρηση ανέφερε στα κορίτσια: «Εντάξει τουλάχιστον υπερβολικό, αλλά εντάξει. Ήταν αστείο. Το βρίσκω ακραίο και άδικο» είπε η ίδια και με αυτόν τον τρόπο «έσταξε το φαρμάκι» της πριν φύγει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS