ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

GNTM: Η πρώτη φωτογραφία που έκανε τους κριτές να μαλώσουν στο πλατό

Στο set οι διαγωνιζόμενοι τα πήγαν σχετικά μέτρια

Το χτεσινό επεισόδιο του GNTM άφησε εμάς όπως και τους συμμετέχοντες να ουρλιάζουμε.

Το concept της φωτογράφισης ήταν αρκετά απαιτητικό όμως οι περισσότεροι που το παρακολούθησαν από το σπίτι κοιτούσαν την δοκιμασία με απορία.

Στο set οι διαγωνιζόμενοι τα πήγαν σχετικά μέτρια όμως υπήρχαν και αυτοί που κατάφεραν αν ξεχωρίσουν και να ενθουσιάσουν τους κριτές.
Ο Έντουαρντ ήταν αυτός που κατάφερε να έχει την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας αφήνοντας και πάλι τον Ανδρέα ο οποίος βρέθηκε στις τρεις καλύτερες εικόνες πίσω.

Ένας ήταν ο παίχτης που έφερε όμως την πρώτη αναστάτωση και διαφωνία μεταξύ των κριτών στο πλατό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι γνωστός και ως «golden pass» του διαγωνισμού.

Ο Κωνσταντίνος αρχικά είχε δηλώσει στο set ότι η δοκιμασία είναι αρκετά έξω από τα νερά του αναφερόμενος στα όπλα και τον πόλεμο. Παρόλο που οι κριτές αντιλήφθηκαν το μήνυμα που ήθελε να περάσει του ξεκαθάρισαν ότι αυτό είναι μια δουλειά και δεν τους ενδιαφέρει ποια είναι τα πιστεύω του.

Όταν η φωτογραφία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές κατάφερε να τους διχάσει με τους μισούς να ενθουσιάζονται και τους άλλους να είναι εντελώς στην αντίθετη μεριά. Ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε ότι όσο φωτογραφιζόταν σκεφτόταν την Ζενεβιέβ γιαυτό και έσπασε την ομπρέλα την οποία κρατούσε.

Ιδιαίτερα αντίθετη ήταν η Βίκυ Καγιά οποία βρήκε την φωτογραφία βαρετή και τα αίματα κατάφεραν να ανάψουν όχι μόνο μεταξύ των κριτών αλλά και απέναντι στον Κωνσταντίνο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση