ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

GNTM: Η μεγάλη ανατροπή στον τελικό και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε από την Ηλιάνα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε για πρώτη φορά τα μοντέλα που δέχθηκαν πρόταση από την παραγωγή του GNTM για τη θέση της

newsroom must

Tην Τρίτη 15 Δεκεμβρίου είναι ο τελικός του GNTM 3 και παρά το ότι ακούγαμε εδώ και καιρό διάφορα σπόιλερ, περιμέναμε ανατροπές...οπότε αυτό που μάθαμε πρόσφατα δεν μάς εκπλήσσει.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, για πρώτη φορά, στον τελικό θα πάνε τέσσερα άτομα και όχι τρία. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του βίντεο ακούσαμε τον coach Καράβα να λέει πως η δοκιμασία της Δευτέρας είναι πολύ σημαντική και καθοριστική αφού 4 από τους πέντε που έμειναν θα περάσουν στον τελικό του GNTM 3 - γεγονός που αποδεικνύει πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ' ό,τι συνήθως.

Όσο αφορά το ποιοι θα πάνε στον τελικό, αν και ακούγονται πολλά, θα το μάθουμε σίγουρα την Δευτέρα. Να θυμίσουμε πως ο νικητής του σόου θα έχει ένα διετές συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο, το Elite Models -στο οποίο είναι και η Kendall Jenner- , ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ αλλά και 50.000 ευρώ.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και το reality φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, μια νέα αποκάλυψη έρχεται από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της τα μοντέλα που δέχθηκαν πρόταση από την παραγωγή του GNTM για τη θέση της. «Είχαν προσεγγίσει την Ρος Γεωργίου, αλλά είχε αρνηθεί από τη αρχή. Όπως επίσης είχαν προσεγγίσει και τη Νάντια Σερλίδου και την Ιωάννα Ντέντη. Είναι φίλες μου και με ρώτησαν τι είναι, πώς είναι, αν είναι ωραία. Εγώ θεώρησα πως είναι πάρα πολύ σωστό να το δοκιμάσουν και να πάνε, θα τους έκανε πάρα πολύ καλό στη μετέπειτα καριέρα τους, πάρε παράδειγμα, μιλάω από προσωπική εμπειρία. Αλλά τελικά αποφάσισαν στο project να είναι η Ζενεβιέβ, στη δική μου θέση, αλλά είχαν προσεγγίσει ήδη τα κορίτσια. Είναι όλες με μεγάλη καριέρα και σίγουρα θα μπορούσαν», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση