ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM: Η αποχώρηση, τα viral φιλιά και το πρώτο post

newsroom must

Το επεισόδιο της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου του GNTM ήταν γεμάτο εκπλήξεις... αφού κυριολεχτικά τα είδαμε όλα. Κατά την διάρκεια της προβολής του σόου, τα μοντέλα κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ανασφάλειές τους και να φωτογραφηθούν ως εκκεντρικοί και ωραιοπαθείς σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι.

Λίγο μετά από την φωτογράφηση, είδαμε τα σπόιλερ να επιβεβαιώνονται και την Μαριαγάπη να αποχωρεί, αφήνοντας πίσω τον αγαπημένο της Αιμιλιάνο. 

Έντονα φορτισμένοι, οι δύο παίχτες αποχαιρετήθηκαν και υποσχέθηκαν καλή αντάμωση στον έξω κόσμο. Τα κλάματα και τα φιλιά που ήρθαν λόγω της συγκίνησης της στιγμής δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους φαν του reality και όπως όλα δείχνουν, το γεγονός αποτέλεσε η άμεση επιβεβαίωση της σχέσης τους.

«Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned», αποτέλεσε το πρώτο post της Μαριαγάπης μετά την αποχώρησή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIAGAPI XYPOLIA (@mariagapi)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση