ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

GNTM: Η αποχώρηση που όλοι περίμεναν και η μαμά του Ηρακλή που έγινε viral

Το Twitter έπαθε πλάκα με τη μαμά του Ηρακλή & δεν σταμάτησε να σχολιάζει

newsroom must

Το επεισόδιο της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου ήταν αρκετά ιδιαίτερο αφού είδαμε τα αγαπημένα πρόσωπα των παιδιών να εισβάλλουν στο reality show για να φωτογραφηθούν μαζί τους ώστε να αναβιώσουν μια στιγμή του παρελθόντος. Και ενώ την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία επιβράβευσης την κέρδισε ο Αντρέας, αυτή που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η εντυπωσιακή μαμά του Ηρακλή, Όλγα.

Αναφερόμενος στην μητέρα του, ο Ηρακλής,με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα είπε: «Για μένα η μητέρα μου είναι το παν μου… Είναι η ηρωίδα μου… Είναι πραγματικά ό,τι έχω και δεν έχω σε αυτό τον πλανήτη Γη». Οι δυό τους πόζαραν αναπαριστώντας την ίδια τρυφερή φωτογραφία που είχαν βγάλει στο παρελθόν, όταν ζούσαν στη Ρωσία.

 

 Λίγο μετά πάντως από την εμφάνιση  της Όλγας στο GNTM τo Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια για την ομοιότητά της με την Madonna και την Michelle Pfeiffer δεν πέρασαν απαρατήρητα. 

 

Αυτός που είδαμε να αποχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο Δημοσθένης - πράγμα που όλοι περίμεναν μετά τα τελευταία σπόιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση