ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM: Από ποια επώνυμη Ελληνίδα η Ηλιάνα ''έκλεψε'' την θέση;

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από το GNTM, να μην ήταν ιδιαίτερα γνωστή, ωστόσο μετά την εμφάνισή της στο show μετατράπηκε σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Και ενώ εμείς πλέον συνδέσαμε την Ηλιάνα με τον ρόλο του κριτή στο reality μοντέλων, να που το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου μάθαμε ότι το μοντέλο πάλεψε για την θέση με μια γνωστή celebrity και fashion blogger.

Πώς το μάθαμε; Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε το βράδυ της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μια αποκάλυψη για την Ηλιάνα και το GNTM.

Χαρακτηριστικά η γνωστή blogger δήλωσε: «Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, πώς σε λένε κλπ, αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι μου λέει, για να είμαι μία από τους κριτές. Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε και τελικά πήραν την Ηλιάνα! Ήταν εξαιρετική. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό».

 

Δείτε την συνέντευξή της:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS