ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

GNTM 3: Το φαβορί που αποχώρησε λίγο πριν από τον τελικό

newsroom must

Στη διπλή δοκιμασία του ημιτελικού του GNTM 3 είδαμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ως "πράκτορες" αλά James Bond σε ένα ελικόπτερο και μια μηχανή, έχοντας ως concept την καταδίωξη.

Ο Ανδρέας, ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ένα αβαντάζ για τον εαυτό του και ένα ντισαβαντάζ για τους συμπαίκτες του, ωστόσο, επέλεξε το πρώτο γιατί δεν ήθελε να στερήσει σε κανέναν τη θέση του τελικού. Επέλεξε να έχει το πλεονέκτημα του να δει τις λήψεις του ανάμεσα στις φωτογραφίσεις.

Όλοι οι παίκτες ήταν αρκετά καλοί και άκουσαν εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές οι οποίοι στην τελική δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα όταν οι λήψεις έφτασαν στο πλατό δηλώνοντας ότι δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος έπρεπε να φύγει. Επιπλέον είχαν σκεφτεί να ακύρωναν την αποχώρηση αλλά η Καγιά είπε πως αυτό έχει ξαναγίνει φέτος και πως δεν θα ήταν σωστό σε αυτό το σημείο του ημιτελικού να συμβεί κάτι παρόμοιο.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά δεν έδωσε καλύτερη φωτογραφία σε κάποιον παίκτη, καθώς όλες ήταν εξαιρετικές και ανακοίνωσε ένα προς ένα τα ονόματα αυτών που πέρασαν στον τελικό.

Ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Ηρακλής ήταν τα πρώτα μοντέλα που "κλείδωσαν" μια θέση στον τελικό, ενώ στο τέλος έμειναν ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ.

Ο Έντουαρντ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό και ήταν πλήρως απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gntm  |  edward  |  τελικός  |  μοντέλα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση