ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

4 μοντέλα επιστρέφουν στο GNTM

Το επεισόδιο που περιμένουμε όσο κανένα

newsroom must

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο GNTM. Μετά το makeover είναι ίσως το αγαπημένο μας αφού παλιοί παίχτες έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν ξανά την πρωτιά.

Μπορεί για τους διαγωνιζόμενους που είναι ήδη στο παιχνίδι αυτό το σενάριο να είναι ενοχλητικό όμως εμάς κάτι τέτοια μας αρέσουν πολύ. Όπως φαίνεται μέσα από το trailer στο σπίτι του GNTM θα επιστέψουν 4 άτομα ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή και να δούμε τελικά 5 πρόσωπα να επιστρέφουν αφού τα αρχικά spoiler του διαγωνισμού έκαναν λόγο για 3 ή 5 παίχτες.

Σίγουρα μια τέτοια αλλαγή θα φέρει αναταραχές στις ισορροπίες του σπιτιού όπως γίνεται σχεδόν πάντα ενώ ενδιαφέρων έχει να δούμε αν τελικά κάποια από αυτά τα παιδιά θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό ή αν η πρόωρη αποχώρησή τους και η απόφαση των κριτών ήταν σωστή από την αρχή. 

Όπως και να έχει φήμες θέλουν τον Ηρακλή, την Ξένια και την Παρασκευή να επιστρέφουν στο σπίτι κερδίζοντας μια δεύτερη ευκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS