ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Gisele:«Είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήθελα να φύγω»

Δέσποινα Άσπρου

Το τελευταίο διάστημα λόγω της πρόσφατης αυτοβιογραφίας της, Gisele Bündchen, "Lessons: My Path to a Meaningful Life", έρχονται στο φως διάφορες λεπτομέρειες και πτυχές της ζωής του super model που ποτέ δεν φανταζόμασταν. 

Η Gisele λοιπόν μίλησε για την εμπειρία της από το πρώτο μεγάλο fashion show στο οποίο συμμετείχε. Το συγκεκριμένο show ήταν του Alexander McQueen's το 1998 και επρόκειτο για το πρώτο διεθνές show στο οποίο θα συμμετείχε το τότε 18χρονο μοντέλο.

Η χαρά της τότε ήταν τεράστια εξαιτίας του ότι την είχαν επιλέξει, αλλά λέει ότι δεν την είχαν καλέσει σε κανένα fitting – κάτι που της έκανε τρομερή εντύπωση. Την ημέρα του show ανακάλυψε ότι το ένα από τα τρία σύνολα που θα φορούσε, ήταν μια σκέτη φούστα. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε top, η Gisele έβαλε τα κλάματα, και σκέφτηκε πόσο άσχημο θα ήταν για τους γονείς της να το μάθουν. Από την άλλη, η καριέρα της θα τελείωνε αν δεν συμμετείχε στο show του διάσημου σχεδιαστή.

Την κατάσταση τότε έσωσε ο makeup artist του show, Val, ο οποίος της πρότεινε να της βάψει ένα λευκό top με makeup. To μοντέλο δέχτηκε, και περπάτησε με το ψεύτικο τοπ. Το show γινόταν στη βροχή οπότε κανένας δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τι ήταν δάκρυα και τι ήταν βροχή!

Ο λόγος που έβαλε τα δάκρυα κατά την επίδειξη μόδας ήταν το ότι φοβόταν πως οι γονείς της θα έβλεπαν φωτογραφίες και δε θα της μιλούσαν ξανά, κάτι το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ, και η καριέρα της απογειώθηκε μετά από εκείνο το show.

Και μπορεί σήμερα αυτό να μην έχει καμία σημασία… ωστόσο πραγματικά όλο αυτό είναι άκρως λογικό και ανθρώπινο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS