ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Γιολίτη: Γίνομαι δέκτης απειλών

Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρία της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το parody account

Σε κλίμα αντεγκλήσεων διεξήχθη τη Δευτέρα η κοινοβουλευτική επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυς Γιολίτη και του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου αναφορικά με τον χειρισμό του παραπόνου της Υπουργού για ένα parody account στο Τwitter.

Στη συνεδρία έγινε και διασύνδεση και με την θεωρούμενη ως υπέρμετρη αντίδραση της Αστυνομίας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το περασμένο Σάββατο και ζητήθηκε επανειλημμένα η παραίτηση της Υπουργού.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι το παράπονο, που υπεβλήθη γραπτώς, έγινε για προστασία των οικείων της και συγκεκριμένα του πατέρα της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η ίδια δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, ενώ ο Αρχηγός της Δύναμης προέβη σε μια παραδοχή ότι η Αστυνομία προέβη σε λανθασμένο χειρισμό του παραπόνου.

«Το αποτέλεσμα είναι εμείς ως Αστυνομία θα είμαστε πιο προσεκτικοί και υιοθετώ πλήρως τα όσα έχει αναφέρει ο (Αχιλλέας) κ. Δημητριάδης», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτηση αν η Αστυνομία ζήτησε συμβουλή από τον Γενικό Εισαγγελέα προτού προχωρήσει, ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ότι η Αστυνομία δεν ζήτησε την άποψη του Γενικού Εισαγγελέα. «Ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε. Μακάρι να πηγαίναμε στον Γενικό Εισαγγελέα, μπορεί να ήταν διαφορετικές ο οδηγίες.

Πηγή: Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση