ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιατί όλοι πάνε στην Μύκονο για διακοπές;

Δέσποινα Άσπρου

Λαμπερή, γραφική και κοσμοπολίτικη, η Μύκονος έλκει σαν μαγνήτης τους celebrities όλου του κόσμου και προφανώς όχι μόνο. Όπως λοιπόν και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί διάσημοι σπεύδουν να επισκεφτούν το Νησί των Ανέμων όπως συνηθίζεται να το αποκαλούν. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα για το φετινό καλοκαίρι αποτελεί η Kendall Jenner, ο Matthew McConaughey, η Izabel Goular, ο Bono των U2 και πάει λέγοντος. Μέχρι εδώ όλα γνωστά και αναμενόμενα. Το ερώτημα όμως που εδώ και μέρες "ταλανίζει" το μυαλό μου είναι ένα: "Γιατί όλοι την Μύκονο; Γιατί το συγκεκριμένο νησί, από την στιγμη μάλιστα που υπάρχουν δεκάδες εντυπωσικά νησιά στο Αιγαίο". Μάλλον ρητορική η ερώτησή μου, σωστά; Υποθέτω πως ναι.

Η Μύκονος αποτελεί το πιο διάσημο νησί της Ελλάδας και αυτό είναι δεδομένο. Κοσμοπολήτικο, με γραφικές παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο που απλώνεται στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Τα χαρακτηριστικά του νησιού; Ξέφρενη ζωή, έρωτες της μιας βραδιάς, διασκέδαση, λάμψη, χορός, σαμπάνιες, μοντέλα και όχι μόνο. Την ίδια στιγμή - όπως μάλλον γνωρίζεις «What happens in Myconos, stays in Myconos», κάτι που σαφώς αποτελεί ένας ακόμη λόγος για να επισκεφτείς το νησί.

Επανερχόμαστε στο ερώτημα "γιατί τόσος σάλος με την Μύκονο;" Προφανώς επειδή το νησί εδώ και χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά του. Αν είσαι διάσημος, ξέρεις πως οι υπόλοιποι επώνυμοι γνωστοί σου το έχουν επισκεφτεί και έχουν περάσει υπέροχα, οπότε ναι - θα πας και εσύ. Αν από την άλλη είσαι "κοινός θνητός", ξέρεις πως εκεί πάνε όλοι οι celebs, οπότε ίσως γνωρίσεις κάποιον, άρα θα πας και εσύ. Και να μην γνωρίσεις δηλαδή, δεν υπάρχει πρόβλημα- ξέρεις ότι θα πας σε ένα σημείο που το επιλέγουν οι επώνυμοι-είδωλά σου, οπότε η διασκέδαση είναι δεδομένη. Και κάπως έτσι, για να μην πολυλογούμε ο λόγος που επώνυμοι και μη επιλέγουν την Μύκονο είναι η χλιδή που το όνομά της προσφέρει. Ίσως πρόκειται για το "θεαθείναι", ίσως και όχι.

Με πιο απλά λόγια, η αιτία που το νησί είναι ο No1 καλοκαιρινός προορισμός της Ελλάδας είναι πως εκεί πάνε όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

H Kendall Jenner χορεύει σε ελληνικούς ρυθμούς και εντυπωσιάζει

Οι celebrities που επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους διακοπές

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X