ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιατί ο Τσιτσιπάς έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media;

Ένα break από τα social media αποφάσισε να κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξήγησε πως αυτό το διάστημα θέλει να κάνει απεξάρτηση από το Facebook, το Twitter και το Instagram με σκοπό να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια του. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα απο τον λογαριασμό του στο twitter,  «Φεύγω από εδώ. Μπορεί να σας δω σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο».

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει μια φράση που αποδίδεται στον Χόρχε Μπουκάι, γνωστό γιατρό και ψυχοθεραπευτή. ''Επιτρέπω στον εαυτό μου να ψάξει αυτό που θεωρώ πως χρειάζομαι στον κόσμο και να μην περιμένω να μου δώσει κάποιος άδεια να το πάρω. (Χόρχε Μπουκάι)''

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής, σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε ο γυμναστής του, Χρήστος Φιωτάκης και αναπαράχθηκαν από τους χρήστες των social media. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο στο οποίο τον βλέπουμε να διαγράφει απο το κινητό του κάποιες εφαρμογές. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS