ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιατί η Jane Holl Lute επιλέγει το ίδιο σακάκι στις περισσότερές της εμφανίσεις;

Της Έλενας Αποστόλου

Είναι γούρι; Είναι άποψη; Είναι το αγαπημένο της; Δεν έχει άλλο; Ό,τι και να σημαίνει για την ίδια, αυτό το σακάκι επιλέγει στις πλείστες των εμφανίσεών της για το Kυπριακό η απεσταλμένη των Η.Ε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ασπρόμαυρο ζακετάκι-σακάκι, η Jane Holl Lute δεν το αποχωρίζεται ποτέ, από τότε που έπιασαν τα πρώτα κρύα. 

Δεν γνωρίζουμε αν είναι το ίδιο ή αν απλά η Αμερικανίδα το έχει σε ποσότητα στην γκαρνταρόμπα της. Είναι το ίδιο, πάντως σακάκι το οποίο φορούσε τέλη Οκτωβρίου κατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο αλλά και στην συνάντησή της στις 12 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο, και με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών στην Άγκυρα την επόμενη ημέρα.

Κατά τα φαινόμενα, η αξιωματούχος των Η.Ε, θα έχει μικρή βαλίτσα για τις μετακινήσεις της από και προς τη βάση της. Έτσι θα δικαιολογείται το ίδιο σακάκι που την είδαμε να φορά στην συνάντησή της με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 16 του μηνός.

Στον δεύτερο γύρο των συναντήσεών της με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη δεν μας εξέπληξε καθόλου η επιλογή της. Έκανε εμφάνιση το πρωί με το ίδιο σακάκι. Ωστόσο, επειδή επιμένει στο ίδιο στυλ και φαίνεται να δείχνει φορώντας το άνετη και cool, δεν θα ζητήσουμε σε επόμενη εμφάνιση να κάνει την ανατροπή...

Λέτε τελικά να είναι το γούρι της; 

Δείτε τις εμφανίσεις της με το ίδιο σακάκι:

31/10/2018

31/10/2018

13/12/2018

16/12/2018

18/12/2018

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X