ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το νέο cover girl του must;

To «La Casa de Papel», αν δεν ξέρεις ήδη, είναι η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix, έχει εκατομμύρια θαυμαστές κι ένα soundtrack που κυκλοφόρησε πριν πάρα πολλά χρόνια και τώρα έγινε ξανά viral. Στη σειρά, ο Profesor σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Ισπανίας και μας χαρίζει το απόλυτο τηλεοπτικό χιτ της χρονιάς.

Η υπόθεση είναι απλή: οχτώ ληστές κλείνονται στο νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, κρατώντας ομήρους μία ομάδα επισκεπτών μαθητών και το προσωπικό, με σκοπό να παραμείνουν εκεί για έντεκα μέρες, ώστε να μπορέσουν να κλέψουν, όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα τυπωμένα χρήματα, αλλά και 2.4 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον και στη συνέχεια να αποδράσουν, με τη βοήθεια ενός τούνελ.

Απ' όλους αυτούς τους ηθοποιούς που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της σειράς, οι προβολείς έπεσαν στην Tokyo. Η μία εκ των οκτώ ληστών έγινε γρήγορα η φιγούρα της σειράς, η Úrsula Corberó (που την υποδύεται) έγινε είδωλο στην Ευρώπη και το απόλυτο ''It'' girl της χρονιάς.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος ερωτεύεται το ''bad girl'' της ιστορίας. 

Έχεις προσέξει πως στην ιστορία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, τα υποτιθέμενα κακά κορίτσια κερδίζουν το κοινό πιο εύκολα από τα καλά; Η πιο ανθρώπινη προσωπικότητά τους, οι δυσκολίες που μπορεί να τις επηρέασαν, η ζωή τους… γενικά τα κακά κορίτσια έχουν τόσο πολύ ενδιαφέρον, με αποκορύφωμα την Tokyo.

Με όλα αυτά υπόψη, δεν θα μπορούσε να μην ήταν η Úrsula Corberó που θα κοσμούσε το ανατρεπτικό νέο εξώφυλλο του must.

Το must, το Κυπριακό περιοδικό που πρώτο έβαλε Κύπριες στα εξώφυλλά του, πρωτοπορεί γι' άλλη μια φορά επιλέγοντας πρότυπα της νέας εποχής.

 

Το νέο τεύχος του must κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tokyo  |  la casa de papel  |  ursula corbero  |  netflix  |  σειρά  |  it girl  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση