ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιατί διακόπτουν προσωρινά τα βασιλικά τους καθήκοντα William και Kate;

Δεν πρόκειται να αφήσουν το παλάτι όπως έκαναν ο Harry και η Meghan

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton αποφάσισαν να διακόψουν προσωρινά τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά μην αγχώνεστε, δεν πρόκειται να αφήσουν το παλάτι όπως έκαναν ο Harry και η Meghan.

Όπως φαίνεται ο Harry και η Meghan έφυγαν και άφησαν πίσω τους συντρίμμια όπως λέει και το λαϊκό άσμα. Από την μέρα που μετακόμισαν στον Καναδά, όλο το βάρος των καθηκόντων έπεσαν επάνω στον William και την Kate. Τρέχουν και δεν φτάνουν ενώ πολλές φορές πιστεύομε ότι διακτινίζονται από μέρος σε μέρος.

Μα πώς το κάνουν αλήθεια; Λογικό θα ήταν να κουραστούν με τέτοιους ρυθμούς. Παρόλο που στις δημόσιες εμφανίσεις τους χαμογελάνε, η κούραση τους δεν κρύβεται. Όπως φαίνεται δεν τους απομένει ούτε χρόνος για την οικογένειά τους αλλά ούτε και για να ξεκουραστούν.
Πήραν λοιπόν την απόφαση να να ζητήσουν άδεια από την Βασίλισσα Ελισάβετ για να μπορέσουν να χαλαρώσουν και να αφιερώσουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.

Η Βασίλισσα ενέκρινε την άδειά τους η οποία ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου για μόλις 5 ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τότε είναι που και τα παιδιά τους θα έχουν τις χειμερινές τους διακοπές από το σχολείο και έτσι όλοι μαζί θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ωστόσο δεν έγινε ακόμα γνωστό για το που πρόκειται να περάσει η οικογένεια τις διακοπές της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση