ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιατί δεν πανικοβάλλεται η πρώτη κυρία της Ουκρανίας

Η ανάρτησή της σεναριογράφου Olena Zelenska

Στο πλευρό του σύζυγού της, Ουκρανού πρόεδρου Zelenska, στέκεται η πρώτη κυρία της χώρας, Olena Zelenska η οποία σε ανάρτησή της απευθύνει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς τους πολίτες της χώρας της. Οι αποτρόπαιες επιθέσεις της Ρωσίας αυτό που έχουν ως αποτέλεσμα είναι να συνταχθεί ο κόσμος στο πλευρό της Ουκρανίας και να ανέβει η δημοτικότητα του Προέδρου Zelenska  ακόμα περισσότερο.

«Αγαπημένε μου λαέ! Ουκρανοί! Σας βλέπω σήμερα. Όλους όσους βλέπω στην τηλεόραση, στον δρόμο, στο ίντερνετ. Βλέπω τις αναρτήσεις και τα βίντεό σας. Και ξέρετε κάτι; Είστε απίστευτοι! Είμαι περήφανη που ζω μαζί σας στην ίδια χώρα! Λένε πως οι πολλοί άνθρωποι είναι όχλος. Αυτό δεν ισχύει γιας εμάς. Γιατί εμείς δεν είμαστε όχλος. Είμαστε ένας στρατός! Και σήμερα δεν πανικοβάλλομαι, δεν κλαίω. Θα παραμείνω ήρεμη, με αυτοπεποίθηση. Με βλέπουν τα παιδιά μου. Θα σταθώ δίπλα τους. Και δίπλα στον σύζυγό μου. Μαζί σας. Σας αγαπώ. Σε αγαπώ Ουκρανία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

 Το ζευγάρι παρόλο που είχε λεχθεί ότι είχαν φυγαδευτεί από το Κίεβο εντούτοις αυτό διαψεύσθηκε αφού εξακολουθούν να παραμένουν στην χώρα. Η Olena είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όταν ο σύζυγός της, ανακοίνωσε τα πολιτικά του σχέδια εκείνη είχε διαφωνήσει μαζί του. Όμως, στο τέλος υπέκυψε στις φιλοδοξίες του συζύγου της υποστηρίζοντάς τον βήμα- βήμα. Η Olena γεννήθηκε τον Μάιο του 1978 στο Kryvyi Rih, περιοχή ρωσόφωνων. Ο Volodymyr Zelenskyy γεννήθηκε την ίδια χρονιά στην ίδια πόλη και μάλιστα πήγε στο ίδιο σχολείο με εκείνη. Είχαν ακόμη και κοινούς φίλους, ωστόσο γνωρίστηκαν πολύ αργότερα, στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Εκείνος σπούδαζε Νομική και εκείνη αρχιτεκτονική. Εκείνος ωστόσο ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και συμμετείχε σε θεατρικό θίασο. Μάλιστα το 1997, η ομάδα του κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό. Την ίδια χρονιά ίδρυσε νέο θίασο και άρχισαν να περιοδεύουν ως Kvartal 95 σε όλη την Ουκρανία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS