ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Game of Thrones: Ό,τι spoilers μαζέψαμε από το Comic-Con

Συνήθως στο μεγάλο Comic Con του San Diego, το πάνελ του ''Game of Thrones'' δίνει ελάχιστα spoilers αφού είναι ανάμεσα σε σεζόν. Φέτος, και αφού το event έγινε με τον έβδομο κύκλο να έχει μόλις ξεκινήσει (αφού ξεκίνησε τρεις μήνες αργότερα από το συνηθισμένο), το καστ που έδωσε το ''παρών'' του είχε πολλά να πει. 

Η Sansa ξέρει ακριβώς τι κάνει
Παρόλο που, όπως παραδέχτηκε η ίδια η Sophie Turner, η Sansa ήταν ''θύμα'' του Littlefinger στην αρχή, πλέον έχει ωριμάσει αρκετά και ίσως, στην πορεία, υιοθετήσει κάποια από τα κόλπα του. 

''Πλέον είναι όσο καλή στο παιχνίδι όσο εκείνος'' λέει η Turner

O Davos δεν θα κυνηγήσει τη Melisandre
O Liam Cunningham, που υποδύεται τον Davos, είπε πως ο χαρακτήρας του δεν θα ζητήσει εκδίκηση από τη Melisandre, τουλάχιστον σ' αυτή τη σεζόν. Παρ' όλα αυτά, ξεκαθάρισε πως αν του δωθεί η ευκαιρία δεν θα διστάσει να την αντιμετωπίσει. 

O Sam θα ταξιδέψει στο Βορρά για να συναντηθεί με τον Jon Snow
''Θέλει να σταθεί πλάι στον Jon Snow στο μεγάλο πόλεμο, αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να το κάνει στο πεδίο μάχης. Ξέρεις πως πρέπει να το κάνει με το δικό του ταλέντο, τις γνώσεις του. Έχει ευθύνη να δικαιώσει τον Jon και να του πάρει όσα έμαθε. Είναι μια μάχη με τον χρόνο. Πρέπει να βρει ό,τι πληροφορία μπορεί και να επιστρέψει στον Jon'' είπε ο John Bradley, ο τηλεοπτικός Samwell. 

H επόμενη κίνηση της Melisandre είναι να συναντήσει την Daenerys
Kαι αυτό επιβεβαιώνεται στο ολοκαίνουργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Comic Con που, στις τελευταίες σκηνές φαίνεται η πρώτη συνάντηση των δύο. Δείτε το εδώ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS