ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

G. MIchael: Δεκάδες άνθρωποι τον αποχαιρετούν έξω από το σπίτι του

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται σήμερα έξω από το σπίτι του George Michale στο Λονδίνο για να αποτίσουν φόρο τιμής στο ίνδαλμά τους που πέθανε χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών.

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή αφήνουν λουλούδια, χειρόγραφα σημειώματα με στίχους των τραγουδιών του και φωτογραφίες του έξω από τη σιδερένια πύλη της κατοικίας του τραγουδιστή στη βρετανική πρωτεύουσα.Οι περισσότεροι είναι δακρυσμένοι και όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό του που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ.

Ο βρετανός αστέρας της ποπ στο σπίτι του στο Λονδίνο όπως ανακοίνωσε ο πράκτορας και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του καλλιτέχνη.

Αν και είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy. Η δημοφιλία του είχε μειωθεί τη δεκαετία του 1990, αλλά επέστρεψε το 2004 με το άλμπουμ "Patience", που κατέλαβε την πρώτη θέση των πωλήσεων στη Βρετανία.

 Ο Τζορτζ Μάικλ πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, που είχε τίτλο "Faith" (1987). Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο "Symphonica" (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS