ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Fresh new start με την Έλενα Πιερίδου, στο must Σεπτεμβρίου

Μία από τις πιο εντυπωσιακές, φρέσκες παρουσίες της κυπριακής τηλεόρασης μάς συστήνεται και επίσημα, φορώντας κομμάτια της νέας σεζόν. Λίγο πριν την έναρξη της καινούργιας τηλεοπτικής περιόδου, η Έλενα Πιερίδου αποδεικνύει με μια σειρά ερωτήσεων πως υπάρχουν πολλά που τη συντελούν, πέραν από ένα όμορφο πρόσωπο. Γιατί η ομορφιά του ανθρώπου πρέπει να ξεκινά από μέσα του.  

Alexandria Ocasio-Cortez
Μια πρώην μπάργουμαν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο Δημοκρατικό Κόμμα της Αμερικής. Η Alexandria Ocasio-Cortez, ή αλλιώς AOC, με σταθερά βήματα, ίσιο ανάστημα και χαμόγελο, φέρνει την αλλαγή, ξεκινώντας από την ηλικία της, μιας και είναι η νεαρότερη γυναίκα που εκλέχθηκε στο Κογκρέσο.

Μικαέλλα Νικολαϊδη - Raw in business
Πέρα από μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας είναι και μία δυναμική παρουσία, γεμάτη ζωή, που εργάζεται με πάθος για χάρη των γυναικών, τις οποίες θαυμάζει. Ανακαίνισε το πατρικό της σπίτι της που κτίστηκε το 1908 και δημιούργησε τον δικό της μοναδικό χώρο μέσα από τον οποίο στοχεύει στην προβολή ανερχόμενων brands.

Τη συνδρομή σας, παρακαλώ…
Το φαινόμενο είναι γνωστό και ως «prestige television». Η εποχή της τηλεοπτικής άνεσης που υποδεχθήκαμε με ενθουσιασμό, άρχισε σταδιακά να μας δείχνει τα δόντια της και η μία συνδρομή διαδέχεται την άλλη σ’ ένα συνεχές παιχνίδι αναζήτησης για τον επόμενο τηλεοπτικό μας εθισμό.

Plastic-free
Μία κυπριακή, οικολογική οργάνωση έχει βάλει σκοπό να αντικαταστήσει τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε ασύστολα με πιο ανθεκτικά προϊόντα. Συναντήσαμε μία εκ των ιδρυτών, την Κωνσταντίνα Φάντη, για να ενημερωθούμε με όσα πρέπει να ξέρουμε, για να συμβάλουμε στην αλλαγή.

After work drinks στην πρωτεύουσα
Επιστροφή στη ρουτίνα, άρα και στα happy hours παρέα με φίλους και συναδέλφους αργά το απόγευμα. Ένα ποτό σε γνωστά μπαράκια της πρωτεύουσας είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση και chit chat μετά τη δουλειά.

Dine in luxury
Εκλεκτές γεύσεις και ιδιαίτερα πιάτα σε χώρους υψηλής αισθητικής. Τα εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων επιστράτευσαν γνωστούς σεφ, για να μπορείτε να απολαύσετε μία διαφορετική, αλλά αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία

+

Fresh new start
Αρκετά και υπέρλαμπρα τα σόου που παρουσίασαν οι οίκοι σε διάφορες χώρες, και είδαμε άπειρες τάσεις. Κάποιες θα λατρέψουμε, κάποιες θα απορρίψουμε. Δύσκολο το έργο μας αλλά επιλέξαμε πέντε από αυτές που θα φορεθούν και θα ενταχθούν άψογα στην καθημερινότητά μας. 

Strict but fun
Σε απλό σκηνικό που έδινε έμφαση στα ρούχα και όχι στο σόου παρουσιάστηκε η Ready-to-Wear φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Balenciaga. Με αυστηρές γραμμές και μίνιμαλ αισθητική, ο Demna Gvasalia κατάφερε να εντυπωσιάσει, παίζοντας περισσότερο με χρώματα παρά με σχέδια.

Η επιλογή, δική σου
Οversized σιλουέτες που υπόσχονται άνετες εμφανίσεις, pajama looks για ρομαντικά βράδια και φορέματα με έντονα κοψίματα για σέξι εμφανίσεις είναι μονάχα μερικές από τις νέες τάσεις που μας καλούν να υιοθετήσουμε.

New me!
Mία πρώτη ματιά στις νέες αφίξεις της αγοράς είναι αρκετή για να καταλάβουμε ότι η μόδα του φθινοπώρου έχει ανανεωμένο ύφος και χαρακτηρίζεται από απαλές υφές, θηλυκές γραμμές, γήινες και παλ αποχρώσεις.

Gimme more
Είναι Σεπτέμβριος, άρα πρέπει να κάνουμε αναστροφή στη διάθεσή μας. Η δική μας wishlist χαρίζει άφθονο στυλ στις φθινοπωρινές μέρες μας με τις τάσεις της νέας σεζόν στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε.

+

Recovery routine
Μπήκαμε σε νέα σεζόν και αποχαιρετούμε την προηγούμενη που ταλαιπώρησε αθόρυβα το δέρμα μας κάνοντάς το να χάσει τη λάμψη και τη φρεσκάδα του. Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε, επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και επαναφέρετε πλήρως το πρόσωπό σας.

Be creative
Οι μέρες αυτές μάς θέλουν με φυσική λάμψη στο πρόσωπο, χρώμα στα χείλη και mix and match σκιές στα βλέφαρα.

Detoxify your self 
Το σώμα μας χρειάζεται αποτοξίνωση για να αποβάλουμε όλες τις τοξίνες που έχουν μαζευτεί από το καλοκαίρι και να «καθαρίσουμε» τον οργανισμό μας από τις διάφορες ατασθαλίες. Αυτό θα το πετύχουμε ακολουθώντας μία σωστή διατροφή.

+

Τα πιο ταλαντούχα νέα πρόσωπα, οι πιο hot νέες τάσεις και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, στο must που κυκλοφορεί.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση