ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Φωταγωγημένο το κτίριο της SPP Media

Ο Όμιλος SPP Media, την Πέμπτη (11/04), φωταγώγησε το κτίριο του στη Λευκωσία με κίτρινο χρώμα, θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή του προς την Πορεία Χριστοδούλας

newsroom must

Για 49η συνεχή χρονιά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει την Πορεία Χριστοδούλας, τη μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο.

Με το μήνυμα «Να είσαι εκεί», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου μας καλούν όλους να ενισχύσουμε το έργο τους, στηρίζοντας την 49η Πορεία Χριστοδούλας.

Σήμερα, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, ξεκίνησε ο οδικός έρανος, που αποτελεί και την κυριότερη πηγή συγκέντρωσης εισφορών για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος SPP Media, σήμερα Πέμπτη, έχει φωταγωγημένο το κτίριο του στη Λευκωσία με κίτρινο χρώμα, θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή του προς την Πορεία Χριστοδούλας, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Επιπρόσθετα, στις εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου σήμερα, φιλοξενήθηκαν άτομα από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρο με σκοπό να μιλήσουν για το έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος, καθώς και για να καλέσουν τον κόσμο να συνδράμει και αυτός με τη σειρά του στην 49η Πορεία Χριστοδούλας.

Η Πορεία Χριστοδούλας πραγματοποιήθηκε ήδη την περασμένη Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 στη Λεμεσό, ενώ σε όλες τις άλλες επαρχίες θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, στις 10:30 π.μ. Η εκκίνηση της Πορείας θα πραγματοποιηθεί σε κάθε επαρχία ως ακολούθως:

  • Λευκωσία από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».
  • Λάρνακα από την εξέδρα στις Φοινικούδες.
  • Αμμόχωστο από το Δημαρχείο Δερύvειας.
  • Πάφο από το Δημαρχείο Πάφου.

Η Πορεία Χριστοδούλας θα πλαισιωθεί από την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου από την 1 Απριλίου έως 14 Απριλίου με εράνους σε διάφορα σημεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.anticancersociety.org.cy/el/christodoula-march ενώ μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.anticancersociety.org.cy
  • Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS