ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η SPP Media στηρίζει την 49η Πορεία Χριστοδούλας

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, το κτίριο του Ομίλου SPP Media φωταγωγείται με κίτρινο χρώμα

newsroom must

Για 49η συνεχή χρονιά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει την Πορεία Χριστοδούλας, τη μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο.

Με το μήνυμα «Να είσαι εκεί», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου μας καλούν όλους να ενισχύσουμε το έργο τους, στηρίζοντας την 49η Πορεία Χριστοδούλας.

Ο Όμιλος SPP Media έχοντας βαθιά χαραγμένο στο χαρακτήρα του το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας την Πορεία Χριστοδούλας.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, μέρα η οποία ξεκινά ο οδικός έρανος που αποτελεί και την κυριότερη πηγή συγκέντρωσης εισφορών, το κτίριο του Ομίλου SPP Media στη Λευκωσία θα φωταγωγηθεί με κίτρινο χρώμα προς ένδειξη στήριξης στο έργο της Πορείας Χριστοδούλας. Παράλληλα, στις εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου θα φιλοξενηθούν άτομα από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προκειμένου να μιλήσουν για το έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος.

Η Πορεία Χριστοδούλας πραγματοποιήθηκε ήδη την περασμένη Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 στη Λεμεσό, ενώ σε όλες τις άλλες επαρχίες θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, στις 10:30 π.μ. Η εκκίνηση της Πορείας θα πραγματοποιηθεί σε κάθε επαρχία ως ακολούθως:

  • Λευκωσία από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».
  • Λάρνακα από την εξέδρα στις Φοινικούδες.
  • Αμμόχωστο από το Δημαρχείο Δερύvειας.
  • Πάφο από το Δημαρχείο Πάφου.

Η Πορεία Χριστοδούλας θα πλαισιωθεί από την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου από την 1 Απριλίου έως 14 Απριλίου με εράνους σε διάφορα σημεία, καθώς και οδικό έρανο μόνο στις 11 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.anticancersociety.org.cy/el/christodoula-march ενώ μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.anticancersociety.org.cy
  • Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση