ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φλέγεται πολυώροφος ουρανοξύστης στο Λονδίνο

Συνεχίζεται για έξι και πλέον ώρες ο πύρινος εφιάλτης σε 27όροφο κτίριο στο Δυτικό Λονδίνο, ενώ έχει ανακοινωθεί από τις αρχές ότι υπάρχουν νεκροί, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο αριθμός τους. Στους 50 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής. Στο κτίριο ζουν περισσότεροι από 200 άνθρωποι. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για κραυγές που ακούγονταν από το κτίριο ενώ εκτιμάται ότι εντός του κτηρίου βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένοι.Το κτίριο βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό ανακαίνιση. Δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων αναφέρουν ότι κάποιοι ένοικοι έχουν εγκλωβιστεί από την φωτιά στον πύργο, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν βοήθεια από τα παράθυρα των ορόφων που βρίσκονταν πιο πάνω, καθώς η φωτιά εξαπλώνονταν σύμφωνα με αναφορές βρετανικών ΜΜΕ, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες αυτές.

200 πυροσβέστες με 40 οχήματα προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, ξεκίνησε από τον δεύτερο όροφο κι έχει επεκταθεί ως την κορυφή του κτιρίου και κατακαίει τον πύργο, ενώ μία στήλη μαύρη καπνού είναι διακριτή στον ουρανό του Λονδίνου.

πηγή: kathimerini.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS