ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του και οι 14 νέες καταγγελίες που έρχονται

Μετά τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες 14 γυναίκες

Περίπου στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, έντονα αγχωμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η σύζυγος του τον μετέφερε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» για να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής "Το Πρωινό", ο ηθοποιός που σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση έφθασε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού παραμένει για τρίτη μέρα στο νοσοκομείο. «Είναι η τρίτη ημέρα εδώ στο νοσοκομείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συνεχίζονται οι εξετάσεις, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει εδώ για ακόμη ένα 24ωρο Δεν πρόκειται να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Και ενώ ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο, μαθαίνουμε πως μετά τις καταγγελία που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, έρχονται ακόμη 14 - για τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση