ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

FF: Outfit τη τελευταία στιγμή βρήκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Το δράμα ενός στυλίστα είναι λίγες μέρες πριν τα επόμενο live, να μην είναι έτοιμο το ρούχο. Κάτι τέτοιο πέρασε ο Νικόλας Ιωαννίδης, που ενημερώθηκε αργά πως το ρούχο που θα έβαζε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο αποψινό live δεν ήταν έτοιμο, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος μιας και οι Νικόλας Ιωαννίδης και  Ανδρέας Ζαννετίδης, έπιασαν αμέσως δουλειά και μετά από έντονο brainstorming είχαν κατεβάσει την ιδέα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκαν στο κατάστημα υφασμάτων Σιπονέ, για να βρουν το κατάλληλο ύφασμα που θα γινόταν το outfit της παρουσιάστριας. Βάζοντας τα δύο πόδια της μοδίστρας, κυρίας Δροσούλας σε ένα ψηλοτάκουνο, μέσα σε τέσσερις ώρες είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα το οποίο βλέπουμε στις οθόνες με την Χριστιάνα να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό two pieces outfit που αποτελείται από ένα one shoulder top και μάξι φούστα, σε black and white χρωματισμούς.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Ηροδότου από Mohawk studio και το μακιγιάζ της η  Ilona Garamvolgyi.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS