ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Fashion meets Movember: 8 σχεδιαστές ενάντια στον αντρικό καρκίνο

Το Round Table 1 σε συνεργασία με την Μπύρα ΚΕΟ, ανακοινώνουν την έναρξη της 6ης ετήσιας φιλανθρωπικής εκστρατείας Movember Cyprus.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καθιερωμένα shaving events σε όλες τις πόλεις καθώς και τις ενημερωτικές ημερίδες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στις εκδηλώσεις, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξυριστεί, να ενημερωθεί και να στηρίξει οικονομικά την εκστρατεία μέσω του εράνου ή με την αγορά αναμνηστικών ειδών.

Ξεχωριστή θέση στη Movember Cyprus 2018 έχει το “Fashion meets Movember” για το οποίο 8 σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν ειδικά για το Movember Cyprus, 8 συλλεκτικά T-shirts με σήμα το μουστάκι. Συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Ανδρέας Ζαννετίδης, Anice, Gregory Morfi, Λουκία Κυρίακου, Natar Georgiou, Ramon Filip, Ρίτα Αττάλα και Tommaso.

Η μόδα της Κύπρου τάσσεται ενάντια στον αντρικό καρκίνο. Οι σχεδιαστές ενώνουν τα χέρια με την KEO και το Round Table 1 για τη δημιουργία πρωτότυπων T-shirts, με κοινό στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Τα συλλεκτικά κομμάτια θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό με τα έσοδα από την πώληση να δίνονται στο Movember Cyprus.

Τα T-shirts θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό ενώ θα παρουσιαστούν και επίσημα σε ειδική εκδήλωση στην παρουσία των σχεδιαστών. Τα έσοδα από την πώληση των T-shirts θα διατεθούν στο Movember Cyprus.

Συνδιοργανωτές: Round Table 1 Λευκωσίας και Μπύρα ΚΕΟ,
Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Υποστηρικτές: George Yiangou LLC, Larnaka International Marathon, 8PUS.
Συνεργάτες: Socialway, Mediastudios, Lithofit, Phil Andreou, Barba Italiana, Markantonis, Almyra Hotel, Bits & Pieces MAN.
Χορηγοί επικοινωνίας: SPP Media
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Movember Cyprus στο Facebook.

INFO
Για συμμετοχή στο Movember Cyprus και στις εκδηλώσεις επισκεφτείτε τις σελίδες Movember Cyprus, Κeo Βeer και Round Table 1 Cyprus-RT1 στο Facebook.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις
1. Στήριξε τις εκδηλώσεις του Movember Cyprus με εισφορά 2 ευρώ. Μπες στoν ειδικό λογαριασμό RT1 Nicosia Keo Beer ή στο Team: Movember Cyprus στην ιστοσελίδα http://ex.movember.com και κάνε τη δική σου εισφορά.

2. Φτιάξε προσωπικό προφίλ στο http://ex.movember.com, εντάξου στην ομάδα Movember Cyprus και κάλεσε τους φίλους σου να στηρίξουν οικονομικά.

3. Μεγάλωσε το μουστάκι σου για όλο τον Νοέμβριο και γίνε κινητή διαφήμιση για την εκστρατεία του Movember.

4. Αγόρασε τα συλλεκτικά αναμνηστικά του Movember Cyprus.

 

Δείτε ολόκληρη τη φωτογράφιση στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Παρασκευή 16/11 σε όλα τα περίπτερα.

 

Διαβάστε επίσης: 

Στην παρουσίαση της καμπάνιας Fashion meets Movember

Fashion Meets Movember

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X