ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Fall Fashion: Οι top 5 τάσεις στα αξεσουάρ που πρέπει να υιοθετήσουμε

Τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν την κάθε εμφάνιση μας.

Μαρία Καραμάνου

Όπως έχουμε συζητήσει πολλές φορές, τα αξεσουάρ είναι πραγματικά μαγικά στον κόσμο της μόδας. Κατέχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ένα απλό και βασικό ντύσιμο, όπως ένα τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο, και να το αναβαθμίσουν σε κάτι εντυπωσιακό. Επίσης, μπορούν να κάνουν ένα φόρεμα να είναι κατάλληλο τόσο για την πρωινή όσο και για την βραδινή εμφάνιση. Τα αξεσουάρ δίνουν περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες στον κόσμο της μόδας, κάτι που τα ρούχα μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν. Αυτή η ικανότητα να μεταμορφώνουν το ντύσιμο είναι αυτό που τα καθιστά πραγματικά μαγικά.

Συμφωνώντας με αυτήν την αντίληψη, είναι πραγματικά ενδιαφέρον να εξετάσουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ για το 2023, όπως τις είδαμε στις πασαρέλες των σχεδιαστών. Οι νέες συλλογές πάντα αποτελούν πηγή έμπνευσης για αξεσουάρ, και αυτή τη σεζόν διακρίνεται μια ξεχωριστή ισορροπία ανάμεσα στη διαχρονική κλασική αισθητική και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Συγκεκριμένα, αυτή η σεζόν μας προσφέρει έναν διασκεδαστικό συνδυασμό ανάμεσα στα μίνιμαλ και κλασικά αξεσουάρ, και στα παιχνιδιάρικα και μαξιμαλιστικά αξεσουάρ. Με άλλα λόγια, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε στυλ με διακριτικά, απλά αξεσουάρ που διαχρονικά αναβαθμίζουν την εμφάνιση, αλλά μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με πιο εκκεντρικά και εντυπωσιακά αξεσουάρ που προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο ντύσιμό σας.

Photo By @jilsander On Instagram

Παρότι η μόδα των μικρών τσαντών (micro bags) κυριαρχεί εδώ και αρκετά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, το 2023 φέρνει σίγουρα μια αλλαγή με την αρχή "όσο πιο μεγάλη, τόσο καλύτερα". Ακόμα και τα clutch τώρα έχουν γίνει γιγαντιαία και κρατιούνται κάτω από τον ώμο από το πρωί.

Photo By @bottega._.veneta On Instagram

Το φθινόπωρο πλησιάζει, και αυτό σημαίνει κυρίως ένα πράγμα: μπότες. Από μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα που θυμίζει κάλτσες, μέχρι τις μπότες slouchy από suede ή ακόμα και τις κλασικές μπότες ιππασίας, αυτές οι επιβλητικές μπότες θα είναι οι αστέρες των πιο ψυχρών μηνών.

Photo By @simonerocha_ On Instagram

Το 2023 συνεχίζει την αφοσίωσή του στις μπαλαρίνες, αλλά αυτή τη φορά με έναν πολυτελή χαρακτήρα. Θα δούμε μπαλαρίνες από βελούδο, εντυπωσιακά μεταλλικά χρώματα και το πρακτικό, αλλά πάντα κομψό παριζιάνικο στυλ στα καλύτερά τους.

Photo By @paulandjoeparis On Instagram

Αν θέλετε να δώσετε άμεσα μια μοντέρνα νότα στα ρούχα σας, έχουμε την τέλεια λύση: προσθέστε ένα κορσάζ. Τα λουλούδια που εφαρμόζονται ως διακοσμητικά στοιχεία έρχονται σε μορφή κοσμημάτων, ζωνών και αξεσουάρ όπως καρφίτσες από οίκους όπως ο Emporio Armani, ο Valentino και ο Miu Miu. Αυτή είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες τάσεις αξεσουάρ για το 2023.

Photo By @victoriabeckham On Instagram

Πλέον, δεν αναφερόμαστε στο απλό μαύρο καλσόν που δεν αφήνει να φανταστείτε τίποτα από κάτω. Ετοιμαστείτε να υιοθετήσετε καλσόν που κάνουν δηλώσεις μόδας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS