ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Fake news η είδηση για τον θάνατο 12χρονου μετά από εμβόλιο

Η «Κ» επικοινώνησε με την κα. Έλενα Παναγιωτοπούλου Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και αρμόδια για την φαρμακοεπαγρύπνηση

Μια είδηση που προκάλεσε πανικό και αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ένα αγόρι 12 ετών έχασε την ζωή του  μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, έχει διαψευστεί από την Αστυνομία αλλά και από τη Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και αρμόδια για την φαρμακοεπαγρύπνηση Έλενα Παναγιωτοπούλου.

Συγκεκριμένα, η ειδεχθής και ανυπόστατη είδηση εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες που την αναδημοσίευαν να υποστηρίζουν ότι η είδηση είναι πλήρως επιβεβαιωμένη και έγκυρη.

Η «Κ» επικοινώνησε με την κα. Έλενα Παναγιωτοπούλου, η οποία μας ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν δεχθεί καμία αναφορά για τέτοιο περιστατικό, ούτε «κίτρινη κάρτα» και ότι η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές του Νοσοκομείου Λεμεσού οι οποίες δήλωσαν και αυτές με την σειρά τους πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Επιπλέον, η Αστυνομία δηλώνει επίσης άγνοια για το περιστατικό για οποιοδήποτε θάνατο 12χρονου στη Λεμεσό, ενώ κανένα από τα μέλη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δεν κλήθηκε για να διενεργήσει νεκροτομή σε σορό παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση