ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φαίη Ξυλά, Καίτη Γαρμπή και Άλκηστις Πρωτοψάλτη απαντούν στον Γιώργο Κιμούλη

Η ελληνικής showbiz παίρνει θέση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη

Λίγες ώρες μετά τις κατηγορίες για εργασιακή βία που άσκησαν αρχικά η Ζέτα Δούκα και έπειτα η Κατερίνα Γερονικολού προς τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, τρεις ακόμη επώνυμες Ελληνίδες πέρνουν θέση.

Από πλευράς της, η Φαίη Ξυλά μέσα από την  πρωινή εκπομπή του Open και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για την συνεργασία της με τον Κιμούλη. «Ήταν από τις πιο δύσκολες, ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά από εκεί και πέρα, έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας.

Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα και ψυχικά ψυχοφθόρα, δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Από εκεί και πέρα, θεωρώ απαράδεκτο, ο οποιοσδήποτε, και εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι, να εκμεταλλεύεται την θέση του ως σκηνοθέτης, ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική βία, ή λεκτική ή όλα αυτά που περιγράφει, πραγματικά είναι καταδικαστέο. Είχαμε συνεργαστεί στην παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή», και στις Θεσμοφοριάζουσες», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν, θέση θέλησαν να πάρουν η  Καίτη Γαρμπή και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Από πλευράς της, η Καίτη μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Κιμούλη «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου», που έκανε μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας για λεκτική και σωματική κακοποίηση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε:  «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια». Στην συνέχεια, η Άλκηστις θέλησε επίσης να τοποθετηθεί επί του ζητήματος. «"Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώτου" δήλωσε ο κ. Κιμούλης. Της μόδας. Τύπου Μπεκατώρου. Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τα είπε όλα ξεκάθαρα. Έμεινα άναυδη με τον κ.(;) Κιμούλη» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο Instagram.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση