ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Facebook: Μπλόκαρε τον Μιχαλόπουλο μετά τις δηλώσεις του για τον Φιλιππίδη

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα.

newsroom must

Δράση έλαβε η πλατφόρμα Facebook, ενάντια στα όσα είπε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος εναντίων του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφορικά με τις δηλώσεις του δεύτερου μετά και την απόφαση του εισαγγελέα για ποινική δίωξη εναντίων του, αφού καταγγέλθηκε από συναδέλφους του για σεξουαλική κακοποίηση.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μιχαλόπουλος (χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά) είπε, «Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν». Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο».

Το γεγονός του μπλοκαρίσματός του, έγινε γνωστό από φίλους του όταν έγραψαν στο προφίλ του «Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε».
Θέση για το θέμα πήρε και η Έλενα Ακρίτα, με μία ανάρτησή της στην πλατφόρμα, λέγοντας «Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον - γνωστό σε εμάς τους φίλους του - ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστή, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις. Στεκόμαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο».

Ενώ ο ίδιος σχολίασε το γεγονός με ένα άλλο post του, λέγοντας 

«Και το επιμύθιο. Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις...βασικα ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμοτητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιεισαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματιας και ως άνθρωπος»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση