ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εύρηκα Μασσαλίας «The Charity Fashion Show»: Τα highlights της βραδιάς

Η κομψή διακόσμηση του χώρου.

Μαρία Καραμάνου

Την Τετάρτη απόγευμα, στις 13 Δεκεμβρίου, το Amara Hotel στη Λεμεσό φιλοξένησε το εκθαμβωτικό γεγονός «The Charity Fashion Show» του Εύρηκα Μασσαλίας. Η εκδήλωση αναδείχθηκε ως μια πρωτότυπη προσπάθεια για την προώθηση της φιλανθρωπίας και της κοινωνικής δράσης, εστιάζοντας στην επιτακτική ανάγκη προσφοράς στη σύγχρονη εποχή.

Το photowall στην είσοδο του ξενοδοχείου διακοσμημένη με Εύρηκα Μασσαλίας και δύο πλυντήρια Smeg

Οι διοργανωτές, Εύρηκα Μασσαλίας και MUST, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, με την εισφορά των 5000 ευρώ στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου. Η εκδήλωση ήταν μια όμορφη προσπάθεια για καλό σκοπό, εστιάζοντας στην σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου

Η διακόσμηση των διαδρόμων που οδηγούσαν στην είσοδο της αίθουσας δεξιώσεων με πορτρέτα του μοντέλου Ναταλία Στυλιανού ήταν μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα επιλογή. Τα πορτρέτα παρουσίαζαν το μοντέλο σε διάφορες στιγμές, ποζάροντας δίπλα σε πλυντήρια ρούχων Smeg και κρατώντας προϊόντα του Εύρηκα Μασσαλίας.


Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου

Αυτή η διακοσμητική επιλογή φαίνεται να έχει έναν διπλό σκοπό. Αφενός, προβάλλει το μοντέλο και τα προϊόντα του Εύρηκα Μασσαλίας με μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή παρουσίαση. Αφετέρου, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας την ομορφιά του μοντέλου με τα προϊόντα, προσφέροντας έναν διαφορετικό και κεφάτο τόνο στην είσοδο των επισκεπτών.

Η τοποθέτηση των προϊόντων με φωτισμό από μία λάμπα ακριβώς πάνω από αυτά προσδίδει μια εξαιρετική επιπλέον διάσταση στην παρουσίαση.

Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου

Οι παρουσιαστές, Τάσος Ευαγγέλου και Φανή Παπαμιχαήλ, διατήρησαν μια διακριτική και εκλεπτυσμένη παρουσία, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες από τη Boutique Elma&Fred. Η Φανή εντυπωσίασε με ένα γαλάζιο maxi φόρεμα ELISABETTA FRANCHI, ενώ ο Τάσος επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο σμόκιν.

Φωτογραφία από την αίθουσα

Η βραδιά ξεκίνησε με τον σαξοφωνίστα, που δημιούργησε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με την τζαζ μουσική του. Ο Άγγελος Αυγουστή ανέλαβε τη διασκέδαση με ελληνική μουσική, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία. 

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Τάσος Ευαγγέλου και Φανή Παπαμιχαήλ

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Amara Hotel ακτινοβολούσε ρομαντισμό και πολυτέλεια. Το design του χώρου ήταν εντυπωσιακό, με στρογγυλά τραπέζια που είχαν διακοσμηθεί με λευκά τραπεζομάντηλα, κόκκινα τριαντάφυλλα και λαμπερά χρυσά κεριά. Τα τραπέζια διακοσμούνταν από πράσινες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, χρυσά αστεράκια κομφετί και κόκκινη χρυσόσκονη, προσθέτοντας μία ακόμα πινελιά φινέτσας.

Ο σαξοφωνίστας πριν την έναρξη του fashion show

Κοντά στον μαύρο χαλί, όπου οι καλεσμένοι υποδέχθηκαν τα φώτα των φωτογραφικών φλας με χάρη και στυλ, υπήρχε ένας εντυπωσιακός διάδρομος που οδηγούσε προς τις διπλές πόρτες, όπου κάθε επισκέπτης θα έβρισκε τη θέση του για το fashion show.

Το δώρο του Εύρηκα Μασσαλίας για τους καλεσμένους

Οι άνδρες καλεσμένοι παρουσίασαν στιλάτα outfits, προσθέτοντας μια νότα κλασικής κομψότητας στο γεγονός. Οι γυναίκες ξεχώρισαν με εντυπωσιακά φορέματα και co-ord σύνολα, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης γοητείας στον χώρο. Η παρουσία τους συνέβαλε στη δημιουργία μιας εικόνας που αντικατοπτρίζει την κομψότητα, ταιριάζοντας αρμονικά με το ύφος της εκδήλωσης.


Κοντινό πλάνο από το τραπέζι και τη διακόσμηση 

Κάθε τραπέζι στο Amara Hotel φιλοξενούσε μια εκλεπτυσμένη σειρά πιάτων, ενώ το κομψό σκηνικό συμπληρώθηκε με ολόκληρα σετ μαχαιροπίρουνα και ποτήρια για κρασί και νερό, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό τραπεζικό εξοπλισμό. Κάθε καρέκλα είχε μια χρυσή τσάντα με δώρο από το Εύρηκα Μασσαλίας για τους καλεσμένους, προσθέτοντας μια ακόμα πινελιά πολυτέλειας.

Το μενού της βραδιάς

Τα χρώματα της βραδιάς, χρυσό, κόκκινο και άσπρο, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, σε αυτό πρόσθεσε το ολόγραμμα που απεικόνιζε ένα μοντέλο να φοράει μία κόκκινη μακριά τουαλέτα προσφέροντας γοητεία στους παρευρισκόμενους.

Η διακόσμηση του fashion show σε χρυσά, κόκκινα και άσπρα χρώματα προσέδωσε μια εντυπωσιακή και πολυτελή αισθητική στο γεγονός. Το χρυσό χρώμα συνδέεται συχνά με την πολυτέλεια, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την αίγλη ενώ το κόκκινο χρώμα συνδέεται συχνά με το πάθος, τη δύναμη και την ενέργεια.

Κοντινό από το τραπέζι των παρευρισκόμενων

Όσον αφορά το μενού, αν και απλό, προσέφερε γαστρονομική απόλαυση. Από sticks λαχανικών με χούμους μέχρι καναπεδάκια με μπρι και πέστο, το μενού περιλάμβανε ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο. Υπήρχαν καναπεδάκια με καπνιστό σολομό και τυρί, με κολοκυθάκι και γιαούρτι. Υπήρχε και γύρος κοτόπουλο σε αραβική πίτα και gammon με σως μέλι.

Κοντινό πλάνο από το τραπέζι 

Όσον αφορά τις επιλογές ποτού, οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ λευκού κρασιού Κυπερούντα, καφέ, τσάι και χυμοί, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία απόλαυσης σε κάθε γευστική πτυχή της βραδιάς. Για επιδόρπιο υπήρχαν mocca cream puffs και σοκολατένια εκλαίρ.

Τα sticks λαχανικών και το χούμους 

Το φινάλε της βραδιάς ήταν μια μοναδική ερμηνεία από τον Άγγελο Αυγουστή, προσφέροντας μια τελευταία στιγμή ψυχαγωγίας για τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια, τα μοντέλα περπάτησαν για μία ακόμη φορά ανάμεσα στον ενθουσιώδη και εντυπωσιακό χώρο, μοιραζόμενα την κομψή τους παρουσία με το κοινό. Οι σχεδιαστές, που ανέδειξαν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες, συνοδευόμενοι από τα μοντέλα, βγήκαν στο τέλος για να απολαύσουν το αίγλη της επιτυχημένης παρουσίασης της συλλογής τους.

Ο Άγγελος Αυγουστή με το γκρουπ του τραγουδώντας το πρώτο του τραγούδι

Η παρουσία των σχεδιαστών προσέδωσε μια επιπλέον διάσταση στη σκηνή, αναδεικνύοντας τη δουλειά τους και επιτρέποντας στο κοινό να συνδεθεί προσωπικά με τους δημιουργούς. Ολόκληρη η εμπειρία ανέδειξε τη μόδα ως έναν δημιουργικό και συλλογικό χώρο που συνδυάζει την τέχνη, το στυλ αλλά και την κοινωνική δράση για καλό σκοπό.

Το φινάλε του fashion show με όλα τα μοντέλα και τους σχεδιαστές στο κέντρο της αίθουσας

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από το fashion show: 


Η προβολή του event με προτζέκτορ

Όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν στο show ανήκουν στο Top Models Agency.
Συντονισμός fashion show Γιώτα Κουφαλίδου

Δείτε το ολοκληρωμένο βίντεο με τα highlights της βραδιάς πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS