Στο σπίτι μας προτείνει να «κλειστούμε» η Αθηνά Λοϊζίδου και με το «Εύκολα και Σπιτικά» στο χέρι να πειραματιστούμε με εκλεκτές συνταγές μαγειρεύοντας για εμάς, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πάει ο καιρός που θα χρυσοπληρώναμε για ένα φαγητό στα πιο ακριβά εστιατόρια.
Αυτό το μήνα τα «πολυτελή» πιάτα παίρνουν θέση στην κουζίνα μας και εξοικονομώντας χρήματα, τρώμε σαν βασιλιάδες. Η food editor προτείνει σαλάτες με tir fry λαχανικά, με αβοκάντο και καρύδια, ριζότο με τυρί και τηγανητά κρεμμύδια, μους σολομού της Αθηνάς και ρύζι με coconut milk.
Για κυρίως πιάτα διαλέξτε ανάμεσα στα κοτόπουλο με εξωτικά μπαχαρικά και πουρέ γλυκοπατάτας, ταβά με κομμάτια ψαχνό αρνί, σολομό teriyiaki και σπαγγέτι μεσογειακό.
Για το τέλος προσφέρετε για επιδόρπιο crème brulee ή προφιτερόλ σοκολάτας, cookies σοκολάτα και brazil nut, κανταΐφι κιουνεφέ της Αθηνάς, μπισκότα με καραμέλα και σοκολάτα και φοινίκια με γέμιση αμυγδαλωτό.
Σας ανοίξαμε την όρεξη;